Eleonóra
-1 °C
2 °C

Befektet hazánkban az IBM

2005.03.03. 17:34
Az IBM Magyarország vezérigazgatója, Paál Péter bejelentette, hogy a vállalat jelentősen bővíti magyarországi szolgáltatási üzletágát. A program keretében a vállalat legalább 6,5 milliárd forintot költ el és hétszáz új munkahelyet teremt.

Az alkalmazottak hetvenöt százaléka magasan kvalifikált munkaerő, elsősorban főiskolai vagy egyetemi diplomával és kiemelkedő nyelvtudással rendelkező pályakezdő lesz. A munkatársak magas szintű pénzügyi, beszerzési, emberi erőforrás és call center szolgáltatásokat nyújtanak az IBM ügyfeleinek.

Ezzel lehetővé teszik, hogy a megrendelők azokra az üzleti folyamatokra összpontosítsanak, melyekkel a legnagyobb hozzáadott értéket állíthatják elő, míg más, nem a profiljukba illő tevékenységet az IBM szolgáltatási üzletágára bízhatnak.

Az IBM képzést és világszínvonalú munkakörnyezetet biztosít azt újonnan felvetteknek, akik a több, mint 160 országban jelen lévő cég kiemelkedő szervezeti kultúrájára támaszkodva egész karrierjük során profitálhatnak az IBM-nél megszerzett tapasztalatokból. Az IBM épít a magyar munkaerő képességeire, tudására, képzettségére. A cég messzemenően számít azokra, akiknek segítségével tevékenyen részt vállal abban a változásban, amely a magyar gazdaságot tudásalapúvá teszi.