Kamuzik a Hermina Bau. A Homár kedvenc spamelője most látványtervekkel szédít

2008.11.08. 09:00

Magunktól is szívesen írunk rosszat, de ha még provokálnak is bennünket! A Homáron is többször vendégeskedő Hermina Bau így hirdeti Happy Land-jét:

Valami Amerika... a képek NEM illusztrációk, ez tényleg ilyen szuper lesz, sőt, még ennél is jobb!

Abba már bele sem kötünk, hogy ha a számítógépes grafika nem illusztráció, akkor mi? Viszont azt hogy értelmezzük, hogy minden harmadik látványterv egy virág makrofotója? Méhecskéknek is árulnak kecót 5 Ft/négyzetmilliméter áron? A baj azonban nem is ez a látványtervekkel, hanem amit Okoska To:rp írt az Urbanistának:

A Hermina Baut úgyis szokás manapság utálni a rohadt szpemmelésük miatt (hu.spam.wikia.com/wiki/Hermina_Bau). Ott van a Hermina Happy Land (www.ezt.hu/happyland/index.php?id=1), ahol a képek tanúsága szerint egy erdőbe telepített virágkertészet közepén áll az épület, és mindenki a teraszán napozik (illetve nem napozik, mert napernyő alá bújt).

A valóság természetesen az, hogy a ház messze környék legnagyobb épülete a zuglói oldalon, egyik felén a Csömöri út - Drégelyvár utcai felüljáróval (itt jár pl. a 73-as buszcsalád), másik oldalon a körvasúttal, annak túloldalán az Országos Villamostávvezeték ZRt., némileg ipari kinézettel. A harmadik irányból egy autókereskedés panorámájában gyönyörködhetnek a lakók. A negyedik irány már zöldebb, de természetesen az sem erdő, csak Zugló régi, kertvárosi része.

Mit tehetnénk még hozzá? Talán csak annyit, hogy a pipacsok is színezettek, vagyis még azok sem felelnek meg a valóságnak. Szegény méhecskék!