3+1 mesefilmingatlan, ahogy az ingatlanos meghirdetné

Hogy futna a piacon Mazsoláék tökháza vagy Vízipók Kristálypalotája?

2009.01.31. 14:00

Új sorozatot indítunk az Urbanistán (már megint). A meseingatlanokból első merítésben Mazsoláék komfort nélküli tökháza, Vízipók Kristálypalotája és a Macskafogóból Giovanni Gatto penthouse lakása kerül terítékre. Plusz egy ráadás! Lássuk, hogyan tenné fel őket a netre egy ingatlanos, illetve próbáljuk meg kitalálni a rejtett hibákat!

Mazsoláék tökháza

Mazsola és Tádé


Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: családi ház
Anyaga: tök
Vételár: 5.4 M Ft
Alapterület: 17 m²
Telekterület: 189 m²
Ingatlan állapota: erősen felújítandó
Szobák száma: 1
Épület szintjei: 1
Komfort: komfort nélküli
Cím: Budapest, 17. kerület, Külső Futrinka u.

Szakadjon el a világ zajától, zöldövezetben, ózondús levegővel! Álmai kicsiny otthona most Önre vár! 10 percre mindentől, egyedi igények szerint kialakítható ház. Organikus építőanyagból!!! Fiatal pároknak első otthonnak ideális! Vegyen egy saját házat, ami olcsóbb mint egy lakás!!!

Az Urbanista véleménye: Az előző tulajdonos disznót tartott a házban, a falak meg vannak rágva. Víz, villany nincs bevezetve a környékre, fűteni-főzni kukoricacsutkával lehet. Romantikus, romantikus, de mai állapotában nem éri meg felújítani. (Meg hogy is lehet tököt foltozni? Géntechnológiával?) Egyedül a telek ér valamit, ha a Futrinka utcai lakópark második üteme ideér egyszer.

Vízipók kristálypalotája

Vízipók-Csodapók

Típus: családi ház
Anyaga: levegő
Vételár: 240 M Ft
Alapterület: 90 m²
Telekterület: 400 köbméter
Ingatlan állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Épület szintjei: 2
Komfort: összkomfortos
Cím: Budapest, 11. kerület, Bartók Béla út

Hihetetlen luxuslakás! Vegye meg és vendégeinek eláll majd a lélegzete!!! Óriási úszómedencével, korlátlan vízfogyasztással. Könnyűszerkezetes, különleges technológiával épült kristálypalota! Jó közlekedéssel, ősfás, tavas parkban, páratlan lehetőség. Saját telekommunikációs összeköttetés a szomszéddal! Ki ne hagyja! Várom megtisztelő hívását!

Az Urbanista véleménye: aki szereti a manapság világszerte népszerű buboréképítészet, annak bejöhet, de számoljon azzal, hogy a falak vizesednek.

Giovanni Gatto penthouse-a a Macskafogóból

Macskafogó

Alapterület: 1743 m² 
Szobák száma: 24 
Emelet: 10
Épület szintjei: 10
Komfort: luxus
Parkolás: tetőn ingyenes
Kilátás: panoráma
Cím: Budapest 13. kerület, Váci út környéke

FANTASZTIKUS KILÁTÁS!!! FANTASZTIKUS LUXUS!!! Páratlanul meseszép penthaus lakás. Mintha nem is Budapesten lennénk!!! Egy irodaház tetején a korábbi tulajdonos magának alakította ki ezt a belső háromszintes, pazar ingatlant. Sajnos más irányú elfoglaltsága miatt sürgősen megválik ettől a különleges kialakítású, óriási tetőmedencés, színpados, tetőkertes álomotthontól, ezért ÁRON ALUL eladó!!!

Az Urbanista véleménye: Klassz! De ne feledjük el, hogy rendezetlenek a tulajdonviszonyok. A jelenlegi tulajdonos átnevelő táborban van, ha visszatér, könnyen lehet hogy megpróbálja visszaszerezni korábbi lakását. És nem biztos, hogy ő is fizetne érte ennyit...

+1 ráadás: Kockás fülű nyúl tetőháza

Screenshot 2017-11-17 12.23.45.png

Ezzel könnyű dolgunk van. Ezt ugyanis egy létező kecó, tényleg megírta egy ingatlanos és mi is. Aki még nem olvasta, kattintson ide.

Természetesen várjuk a további tippeket vagy akár szépen megírt hirdetéseket is. Terveink szerint hamarosan rajzfilmvárosok elemzésével folytatjuk.