"Nem valószínű, hogy jóizlésű ember lakóingatlannak szeretné használni" - hirdeti a pecót a referens

2009.03.31. 08:00

h3007841 3[1]Hihetetlen rumlit már máskor is láttunk ingatlanhirdetésekben, de akkor nem fűzött hozzá az ingatlanos becsmérlő szavakat. Nos Gábor, az Izoom bloggere most egy ilyenbe botlott.

Eddig lakásnak használták, gyalázatos körülmények között laktak itt emberek, azért van olyan csúnya kupi a képeken, mivel utcára nyílik, és az alsó szintnek nincs külön ablaka, nem valószínű, hogy jóizlésű ember lakóingatlannak szeretné használni, lévén ez eleve üzlethelyiség.

Írja őszintén az ingatlanról a referens, amelyről azért menet közben csak kiderül, hogy lakásnak is használható.

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: utcai bejáratos üzlethelyiség
Vételár: 6.36 M Ft
Alapterület: 42 m²
Ingatlan állapota: felújítandó
Szobák száma: 2
Emelet: földszint
Épület szintjei: 4
Pince: van
Fűtés: nincs
Komfort: komfortos
Parkolás: utcán ingyenes
Kilátás: utcai
Cím: Budapest, 6. kerület, Kodály köröndél TULAJDONJOG ELADÓ
 

Kultúrált, jó forgalmú környéken irodának, üzlethelységnek is alkalmas, alacsony rezsijű belső 2-szintes utcáról nyíló vegyes használatú ingatlan eladó szép házban, nagyméretű saját tárolóval.

(Eddig lakásnak használták, gyalázatos körülmények között laktak itt emberek, azért van olyan csúnya kupi a képeken, mivel utcára nyílik, és az alsó szintnek nincs külön ablaka, nem valószínű, hogy jóizlésű ember lakóingatlannak szeretné használni, lévén ez eleve üzlethelység.)

Teljeskörű felújítást igényel, ahol az új tulajdonos egyedi elképzelései szerint alakíthatja ki azt. Az alsó szintje a lakásnak lehet a konyai rész is egyben, a kis fürdőszoba zuhanytálcás, a toalettel is itt található.
Mivel a samottal bélelt villanykályha éjszakai árammal üzemel, ezért a fűtési költség sem haladja meg a konvektoros fűtés költségét.
A lakás saját vízórával rendelkezik.

Hatalmas, mintegy 40 NM-ES SZÁRAZ PINCETÁROLÓ IS TARTOZIK A LAKÁSHOZ (raktárnak is remek).

h3007841[1]
h3007841 2[1]
h3007841 3[1]
h3007841 4[1]