Budapesti helyszínek a Windows reklámjaiban

2010.10.12. 17:29

helló!

érdemes egy pillantást vetni az amerikában tegnap sugározni kezdett új telefonos reklámokra, van benne néhány budapest helyszín is:

http://www.youtube.com/watch?v=EHlN21ebeak

csináltam pár screenshotot is hozzá, én csak a városligetet, a hullámvasutat és a körutat ismertem fel, de lehet, hogy van még benne néhány másik, a játszótér pl. nagyon gyanús. gondoltam, a magyarországon forgatott videoklipek rovat mellett ez is belefér. abban sem vagyok biztos, hogy ezt itt konkrétan nem valamelyik belvárosi utcában forgatták:

http://www.youtube.com/watch?v=Dv-fbO-_xl0

üdv, péter

 

Mi tehetnék hozzá? A helyszínek stimmelnek a Kiskörúttól a Vidámparkig (miként azt a Webisztánon is megírták) és a játszótér is valóban gyanús a fenti videón - mindenesetre valami keleti blokkból való -, de ami biztos, az az hogy 0:34-től az Operaház látható (Windowsos terméket reklámozni Operával hehe).

 

budapesti helyszínek a windows phone 7 reklámokban budapesti helyszínek a windows phone 7 reklámokban budapesti helyszínek a windows phone 7 reklámokban

 

Na és a második videó?

 

 

Igaza van levélírónknak, ez is Budapest. Már a bevillanó Bazilika is gyanús lehet, és bármennyire megtévesztők lehetnek a francia rendszámok, a Demszky-karók mindent elárulnak. Ez bizony a Lázár utca. Az alábbi norcos képen a ferde jelzőtábla látható, amelyik a film végén bukkan fel, ha elforgatjátok, a Bazilika is láthatóvá válik.

 

 

Bár eszem ágában sincs váltani, meg kell hagyni, helyszíntől függetlenül nagyon klassz reklámok. A helyszínt is figyelembe véve pedig pláne!