Műfüvet telepítettek az Andrássy útra. Szerintetek?

2012.08.29. 18:59
Műfű az Andrássyn - fotó: Marton Albert Műfű az Andrássyn - fotó: Marton Albert

 

A mátyásföldi villanegyedben elég sok német cégvezető lakik, akik pont olyanok, mint a mesebeli németek, hogy ott aztán mindennek tüchtignek kell lennie. Szépek is a villáik, rendben is van a kertjük, hanem, ha a fű nem akar úgy nőni, ahogy az meg van mondva neki, akkor jön a műfű. Ott nagyon furcsán fest az úttest és az árok (helyére telepített szépen mulcsozott bokorágyás) közt a műzöld (amúgy alig egy háznyira a rejtélyes macskakaputól).

Na annál már csak az furább, amit Albert talált Terézvárosban, az Andrássyn. Mint írja:

 

Szia!
Mar regota kovetem a blogodat es gondoltam csinalok egy par kepet az Andrassy uton 'kiragasztott' mufuvezesrol ami kb 2 hete keszult el mert meg nem irtal rola.  (Bocs de nincsen ekezet a gepemen.)
Csatolok is park kepet rola amit nyugodtan felhasznalhatsz a blogodon.  Nem tudom de nekem jobban tetszik mint a kitaposott ocsmanysag ami az Andrassyn jelenleg van.  Ez a resz amirol a kepeket kuldom kozvetlenul a TGI Friday's elott kezdodo szakaszon van csak az egyik oldalon es csak az elso blokk vegeig.  
 
Kivancsian varom a folytatast es hogy mennyire sikerul ezt tisztan tartani.
Egyebkent megprobaltam megnezni hogy mivel van lerakva de meg csak meg sem sikerult emelnem a szelet ugy oda van ragasztva hogy a joisten sem tudna felszakitani.
Udvozlettel,
Albert
Műfű az Andrássyn - fotó: Marton Albert