A nap képei: pár hónapja átadott útburkolat a Vásárcsarnoknál. "Gyalog se mernék rálépni nemhogy autóval."

2013.04.04. 10:51

Twitteren címezte az @urbanistablognak (melynek már több mint 800 követője van hurrá!) @chybee az alábbi képet. A legszebb a fotóhoz címzett szöveg - bár túl sok más szépséget ugye nem nagyon lehet felfedezni rajta. Ha nem jelenne meg beágyazva, kattintsatok ide érte.

 

FRISSÍTVE: Alig nyomtam le a poszt élesítése gombot, mikor bepottyant Hammer levele egy rakat fotóval és egy jogos kérdéssel:

"Érdekes lenne tudni, hogy vajon eleve nem számoltak vele, hogy nem csak tűsarkúba bújtatott lábak, hanem trolikerekek is taposni fogják ezt a követ, vagy egyszerűen kilopták belőle az anyagot."

Fwd: Csarnok téri burkolat

Fwd: Csarnok téri burkolat

Fwd: Csarnok téri burkolat

Fwd: Csarnok téri burkolat

Fwd: Csarnok téri burkolat

Lehet ám, hogy ez valami fertőző betegség, amit csak útburkolatok kaphatnak el. Amolyan útburkolatvész. Legalábbis hasonló bukkant fel a Dob utcában, a Hollóban, az Ötpacsirtában (ahol gerillakertészettel gyógyítgatták), hogy az egész mélyen beszakadó Horváth kerti árokról ne is beszéljünk.

Bízzunk benne, hogy a vírus nem fog mutálódni és átterjedni mondjuk a konyhapadlókra vagy a házfalakra is, mert akkor jaj nekünk! Reméljük a kormány már dolgozik a vakcina előállításán.

FRISSÍTVE 2.: A jarokelo.hu megkereste az ügyben a kerületi önkormányzatot, ahonnan meg is kapták a választ. Bár vannak benne mókás részletek (pl.: "A probléma megoldására egyeztetéseket tartottunk a Kivitelező, a Tervező, a BKK és a BKV szakembereivel, ennek során megállapítást nyert, hogy a burkolat károsodását egyértelműen az intenzív troli forgalom okozta."), az azért megnyugtató, hogy napokon belül elkezdik a helyreállítást. Reméljük tartósabban.