Miért tesz valaki a homlokzatra befelé néző címert?

És nevetséges áron eladó a Vasas Művelődési Ház is, ami most épp iskola

2018.01.29. 10:20
elado-csaladi-haz-erd-also-parkvaros-62781429-k0
Fotó: Ingatlantájoló

7. Szép ház, gyönyörű kilátás, de a címer miért befelé néz?

Azt hittem a másik oldalán kifelé is van egy, de nem - a 17. képen látszik, hogy az csak egyszínű piros. Tényleg érdekel, ez mit jelent. (Kösz Klári!)

6. Ha megveszi az erkélyt, kap hozzá egy lakást

A 40 négyzetméteres kecóhoz ugyanis egy 62 négyzetméteres terasz tartozik. Ha jól értem. Ahogy a hirdetésben áll: "A 110 nm-ből 62 nm a terasz, a maradék 46 nm növényekkel, fűvel borított." (Kösz Anti!)

5. Kívülről egyszerű kis kúriának látszik, de belépve!

Minden, de tényleg minden képe hökkenet! (Kösz Klári!)

4. Ezt is Kőműves Kelemen építette?

Vagy ez a negyedik képen kidomborodó női fenék vajon mi? (Kösz Bálint!)

3. Aszongya Gaudí

Egész pontosan: "Egy lakás azoknak, akik szeretik a művészi környezetet, az érdekes belsőépítészeti megoldásokat, a finom eklektikát és Gaudi szellemét!" (via Geccó)

2. Kifejezetten tetszik ez a gödöllői erődvilla

Mármint az a pár apróság, ami látszik belőle, sajnos csak a kerítést és a kertet fotózták, de azt tényleg klassz a nagy kőfalakkal és a csavarodó fatörzzsel.

1. Eladó a miskolci Vasas Művelődési Ház

200 millióért vehetünk magunkan egy csepp szocializmust. Az előtte álló terecskével, meg a jó öreg munkásszobrokkal, alighanem városrészközpontnak szánték egykor ezt a diósgyőri épületet. Vicces, hogy jobb híján sorházként hirdetik. Nem olyan rég Mátyásföldön árulták az Ikarusét, de az már elkelt. (Kösz Klára!)

***

Róluk se feledkezzünk meg!

Egy csomó izgalmas ingatlanhirdetés az Index Mindeközben rovatában szokott landolni, vagy épp külön cikket kap, de hogy ne kallódjanak el, idegyűjtöm őket is, amik a legutóbbi ingatlansaláta óta jelentek meg:

Fertőzésveszély, csodálatos! 

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanhirdetésért kövesd az Urbanistát a Facebookon!