Csodálatos Photoshop-sövény Ráckevéről

És a tükörfürdőszoba, ahová részegen nem ajánlott bemenni. Ingatlansaláta

2018.08.22. 14:04
3 hozzászólás
fba512b5-4af1-4508-9731-0b1eb6181f8c 1024x768b
Fotó: ingatlanbazar.hu

7. Áruljunk el minél több képpel minél kevesebbet egy lakásról

Kivételesen szó szerint idemásolom Judit levelét, annyira szépen összefoglalta a lényeget a link mellé: "Amit tudunk: 1)  32 milláért vehetsz egy lakást, aminek állítólag vannak szobái és állítólag közepes állapotú, jelentsen az bármit, 2)  van egy olyan tükör a narancssárga (?) fürdőben, amit utoljára az úttörőtáborban láttál, 3) a növények és a tárgyak nem szeretik a lakást. Amit nem tudunk: nagyjából minden a lakásról. A kedvencem a 2. kép, erről akár találós kérdést is fel lehetne tenni: „mit ábrázol ez a kép?“ Ezt Egri János műsorában (1982) szerettem volna látni. Annyira felcsigázott, hogy lehet, hogy megveszem." 

6. 20 lakást árulnak egyben az Andrássy úton

Valamivel több mint 2,8 milliárdba kerül a két palotaszint a Kodály köröndön. Másfél éve már szóba került az Urbanistán, hogy próbálják elpasszolni, akkor össze is szedtem minden tudnivalót a házról. Igaz, akkor még valamivel kevesebbet kértek érte. Úgy tűnik, még mindig a piacon van. (Kösz Gabi!)

5. Boszorkány a nappaliban

Nagyon jó kis badacsonyi ingatlan, nem csoda, hogy már el is kelt. Szerencsére az archív képen még látszik, csak kattintsatok - az amúgy szintén menőn kinéző - bejárat fotójára. (Kösz Klári!)

4. Ennél amerikaibb amerikai konyha nincs

Ezzel a mennyezettel, azt hiszem, mindent kihoztak az életérzésből, amit csak lehetett. (Kösz Klári!)

3. Ez aztán a panorámaablak

És hát a kilátás se rossz belőle Pécsre. (Kösz Klári!)

2. Jézus Krisztus, Szűz Mária

És ők csak a hálószoba egyik sarkában vannak, de érdemes bejárni az egész házat. Ez sem aktív hirdetés már, reméljük boldog gazdája lett közben, de a képek még fennvannak. (Kösz Klári!)

1. Csodálatos Photoshop-sövény Ráckevéről

Vannak benne más gyöngyszemek is, például a Duna fölé büszkén meredő felmosófa. De mielőtt csúfolódással vádolnátok, azt azért tegyük hozzá, hogy egy ráckevei nyaraló, az bizony elég menő dolog lehet. (Köszi Viktorina!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanért kövesd az Urbanistát Facebookon, Twitteren, vagy újabban akár Instagramon is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?