Knézy Jenő lesz a következő pápa?

2003.03.17. 10:53
Vitár Róbert rövidesen átveszi a hatalmat.

Ugye, hogy milyen gyanúsan viselkedtek az utóbbi napokban a szocialisták? Zavaros információkat csepegtettek a küszöbön álló kormányátalakításról, kiszivárogtatták, hogy olcsó lesz az arany meg a kávé, aztán beütött a hét híradástechnikai híre: Keller közpénzügyi államtitkár szervezete kilökte magából azt a speciális relét, amely nagyjából körpályán tartotta a politikust. Keller most Orbán Viktor anyját készül beperelni, mivel O. Győzőné két adózatlan zöldpaprika és egy pályáztatás nélkül agyonszúrt sertés felhasználásával illegális szendvicset készített gyermekének, majd mindezt megfejelte a családi feketekasszából kiemelt húszforintossal.

Véletlenül történnek ilyenek? Hát persze, hogy nem.

Az Eheti birtokába került titkos jegyzőkönyv tanúsága szerint a hazai baloldal igazi célja nem is az, amire mindenki gondol, nevezetesen hogy az összes üzletfelüket illegális megbízásokhoz juttassák, hanem az, hogy előkészítsék a talajt a hatalom valódi birtokosainak, az eddig háttérbe húzódva tevékenykedő sportriportereknek. A dokumentumból kihámozható, hogy a hatalomátvételre a tévéelnökjelölt személyének kiszivárogtatása adja meg a jelet. És tessék, a múlt héten kiderült, a kényes feladatra a női súlylökés, valamint a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál avatott szakértője, Gyulai István az esélyes. Innentől megállíthatatlanok az események.

Vas István Zoltán az EU-népszavazás előtt egy nappal vértelen puccsal magához ragadja a kormányrudat. Ő azonban csak afféle előfutár lesz, aki néhány hét leforgása alatt felszámolja az esetleges ellenállást, aztán az esztergomi egyházmegye élére kinevezi Knézy Jenőt, az Akadémia elnöki székébe pedig a nagy természettudóst, Gulyás "Légüres térben száll a labda" Lászlót, majd lemond. Ezután belovagol a megváltó Vitár Róbert, és - engedve a nép követelésének - elfogadja a kormányzói pozíciót. Korábban szóba került, hogy Novotny Zoltánt tolják az előtérbe, de ő egy gyephokimeccs közvetítése során lenyelt egy mikroportot, és azóta kísérteties hangokat hallat, ami alkalmatlanná teszi a közszereplésre.

Keller államtitkár sorsát állítólag az pecsételte meg, hogy akadékoskodni kezdett, miszerint Zambia és Kongó hivatalosan is tiltakozni fog az Afrika-kupa játékosait egységesen "Fekete Fiú" néven említő kommentátor kinevezése ellen. A nagyobbik kormánypárt erre kiküldte problémamegoldó emberét, Baja Ferencet, aki harsány "Blendi!" kiáltással elvonta a közpénzek őrének figyelmét, majd villámgyors mozdulattal meglazította a fejbőre alá ültetett relét.

Ha az Eheti mindezt nem leplezi le, akkor persze a szerb miniszterelnök meggyilkolása, az iraki helyzet fokozódása és Deutsch "Azt sem értem, hogy kerültem ide" Tamás értekezése az igazi magyar fiatalok hányási szokásairól lettek volna a hét hírei. Így azonban van lehetőségünk felkészülni a kommentátorok puccsára.

Ha ön arra gyanakszik, hogy környezetében sportriporter rejtőzik, fogjon a kezébe valamilyen tompa, nehéz tárgyat, és mondja ki hangosan háromszor, hogy "csatárteljesítmény"!  • Tippek
  • Árfolyam