Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Paizs Miklós nem kér bocsánatot

2004.11.02. 11:00
Én, Paizs Miklós, alias Sickratman, tudatosan írtam Balra át! című blődlimben hazugságokat. Megismétlem. Tudatosan hazudtam, sértettem becsületet és uszítottam, ahogyan annyian ebben az országban.

A médiában és ilyen-olyan összejöveteleken már megszoktuk az ilyesmit, ráadásul a törvények is védik a hazudozókat, becsületsértőket és gyűlöletgerjesztőket (talán helyesen, talán nem). Amit csináltam, abban nézetem szerint csak az a meredek, hogy átemeltem a gusztustalanságot a popzenébe. Hogy újszerű foglalatba helyeztem a mocskolódás büdös kénkövét.

Remélem, hogy számom alapos és határozott undort váltott ki minden jó érzésű emberből, és, hogy legközelebb talán nagyobb tétje lesz, és az eddigieknél határozottabb elutasításhoz vezet, ha valamely közéleti szereplő újra az általam ébresztő szándékkal, de általában manipulációs célból alkalmazott nemtelen eszközökhöz nyúl.

Az általam (reményeim szerint) okozott kellemetlen érzést nem szeretném bocsánatkéréssel enyhíteni, sőt, azt kívánom, hogy minél tovább tartson.

Paizs Miklós