Hilda
16 °C
27 °C

Az összes baloldali pártnak kínos Falus Ferenc mára nyilvánvaló alkalmatlansága, de már késő új főpolgármester-jelöltet állítani. Inkább rövidebbre veszik a pórázt, nehogy megismétlőjön a vödrös videó esete.

tovább...

Jobblada

a propagátor propagál

a tropagátor tropagál

  • SPORT

a propagátor tropa

Elhiszi, hogy a Himalája mélyén szinte fűtés nélkül is működhet iskola? Megnéztük az épületet, ahol az nagy szó, ha télen nincs fagy.

a tropagátor propa

  • Ma is tanultam valamit

Az 500 méter magas megacunami

1958-ban Alaszkában okozta egy földrengés. Ketten egy csónakban végignézték és túlélték.

Épp hogy elkezdődött az új tanév, megkapták a diákok a tankönyveket, máris újabb és újabb hajmeresztő részletekre bukkannak bennük az elképedt szülők. Háborodjon vagy mulasson velünk azon, miből, és főleg mit tanulnak 2014-ben a gyerekeink.

Ez a hely az én hazám

Ide jöttem világra

Remélem, nem hiába


Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt
  • Volswagen Transporter T1
  • videó

Ha hiszed, ha nem: vadállat

Az ezerhatos motor kevés volt, jött a helyére egy kétliteres, Robur turbinával. Ez sem vált be, ezért Angliába vitték a buszt, hogy Subaru motort építsenek be. Végül Porsche lett belőle.

Az új modell a Dacia Loganhoz hasonló olcsó világautók ellenfele lesz, egy újabb célszerű és olcsó családi szedán.

A piac kőkeményen szelektál: belebuktak a legenda feltámasztásába.

Tovább a Totalcar címlapjára

Hamarosan népszavazást tartanak a szigetországban. Még semmi sincs lefutva, de nehéz időszak várhat az új skót kormányra.

Tovább a Portfolio címlapjára

mindent az év botrányáról

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Csordás Klára és Jeff Cohen estje - A koncerten zsidó származású zeneszerzők dalai és áriái hangzanak el németül, angolul, franciául, magyarul és jiddisül.

A Gra, a nagy körgyűrű Olaszország legnagyobb kiterjedésű városi autósztrádája. Körülveszi Róma városát, akár a Szaturnuszt a gyűrűje. Folyamatosan özönlenek rajta az autók. A filmben bepillantást nyerhetünk néhány ember életébe, akiket az köt össze, hogy a körgyűrű környékén laknak vagy dolgoznak.

A Soá tragédiája nem zsidó ügy, hanem keresztény és össztársadalmi trauma egyaránt. Ennek kifejezéseként rabbik, püspökök és egyházi gondolkodók írtak Ima Auschwitz után címmel imádságokat, melyeket kortárs képzőművészek kaptak meg és a művészet eszközeivel vizuális tartalommá formálva tettek egyetemes üzenetté.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!