Vanda, Paula
-2 °C
2 °C

Eric Cantona meccs közben rúgott le és ütött meg egy nézőt a tribünön. A Manchester United játékosát bíróság ítélte börtönbüntetésre, nyolc hónapig nem is játszhatott. A kungfurúgás is legendás lett.

Nagyot nyert a megszorításellenes párt a görög választásokon, de a kormányalakításhoz koalíciós partnert kell keresnie. Kemény alkudozás jöhet a trojkával. A spanyol, szintén szélsőbaloldali Podemos saját esélyét látja.

Közlekedési káosz, áramhiány, méteres hó – ezt hozza New York államnak a 60 millió embert érintő háromnapos vihar. A hatóságok 126 ezer tonna sóval és 1806 hókotróval készülnek.

tovább...

magányosan bámul a tévén át

Most akkor diktatúra van vagy nincs? Komolytalan terv március 15-ig elzavarni Orbánt? Erősek lesznek a gyenge szereplők, ha összeadják őket? A fura összetételű Demokratikus Kerekasztal alakuló ülésén jártunk. Ehhez képest a bázisdemokrácia egyszerű kézi vezérlés.

lásd, milyen hülye voltál

A fantomdiákok miatt az államkincstár jobbnak látta, ha nem utal havi 19 milliót a szegedi Rogers Gimnáziumot és a Szefit fenntartó alapítványnak.

otthagytál egy ekkora nagy sztárt

Húsz éve mutatták be a valaha forgatott egyik legjobb krimit, a Közönséges bűnözőket. Mi történt azóta minden idők 24. legjobb filmjének főszereplőivel?

Az amerikai nagyvárosok arculatát alapvetően határozta meg a XX. század első pár évtizede, ekkor épültek ugyanis egyre-másra a felhőkarcolók. A munkások biztosítókötél, vagy sisak nélkül dolgoztak elképesztő magasságokban, mégis akadtak köztük olyanok, akik a halál szemébe nevettek, megint mások pedig mindezt megörökítették.

A zsenialitás utat tör

A természet győzedelmeskedik

Az ember eltűnik

Tovább a Dívány Címlapjára

Az esetek nagy többségében csak annyi történik, hogy bemegy a jól kereső a szalonba, rábök a kocsira: a nagy pirosat kérem. A terepjárók és a pickupok elsődleges ellensége a hozzá nem értő tulajdonos.

Tovább a Totalcar címlapjára

És ehhez csak össze kellett kötnie a haját. Pasija viszont gyámság alá került, és párbajozni is ő megy majd.

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Nicholas Winton 1939-ben, teljesen egyedül, minden hivatalos segítség és támogatás nélkül megszervezett és megmentett 669 kisgyermeket.

Charles Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!