Fülöp, Jakab
6 °C
20 °C

Szoros egymásra utaltság és szolidaritás, péntek este buli, vasárnap a következő heti feladatok áttekintése. Mindez egy erdő közepén, lakókocsikban, vezetékes víz nélkül. Cyril Marcilhacy képei egy francia hajléktalanközösség mindennapjait mutatják be.

tovább...

Öt akadály

Melankólia

A bűn lélektana

Táncos a sötétben

A legígéretesebb izlandi rendező filmje számos díjat bezsebelt a Madárkákkal, amiről nehéz beszélni, mi mégis megpróbáltuk.

A Tv2 műsorvezetője elmondta, hogy dől el a magyar filmek sorsa a családi ebédeken, miért lehet nevetni a mozgássérülteken, és miért nem hagyta ott a csatornát a botrányok után.

A birodalom

Videók

Magyarország légtere ellenőrzött és nem ellenőrzött légterekre van osztva. Utóbbiak a földfelszíntől 9500 láb - azaz 2900 méter - magasságig terjednek. A bennük zajló forgalom nagyjából 90 százalékát a kisgépek adják. Mi történik, ha egy kisgép bajba kerül, netán eltűnik? Hogyan folyik a keresés és a mentés? Íme, egy megtörtént eset.

Poppy

A "hülyén fotóboltolt szélsőséges pártelnökös címlap" verseny kiütéses győztese már a standokon.

Trundle

Shen


Tovább a Dívány Címlapjára

Naná, megint feltört az Alfa-mániám. De ennyire közel sosem voltam az elmúlt négy és fél évben ahhoz, hogy vegyek bármilyen autót. Egy hétig ezzel keltem-feküdtem... aztán nyeltem egyet.

  • Szerszám szombat

A manóba, ez lepottyant!

Sokszor a legprimitívebb szerszámok spórolják meg a legtöbb időt. Mert hibázni mindig fogunk.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Karib térség fekete gyöngyszeme

Karib térség fekete gyöngyszeme

Anguilla, a paradicsomi nyugalom

Utazna, de nincs kivel?

Utazna, de nincs kivel?

Marrakesh és környéke

Tovább a Travelo címlapjára

A Gyilkos Páros című film kapcsán szedtük össze a filmtörténet legjobb ámokfutóit: Bonnie és Clyde-tól a Született gyilkosokig.

Lukács Pál az egyetlen Oscar díjas színészünk. Herczeg Géza és Vértes Marcell nevét sem sokan ismerik: kik ők és miért kaptak Oscart?

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!