Zsófia
11 °C
23 °C

A hanyatló Nyugaton esik a hó, nálunk bezzeg napsütéses 24 fokot hoz a lenge szellő.

Az ukrán maffiózók, a Gyermekrák Alapítvány vezetője és a paksi bővítés támogatói a nagy vesztesek.

tovább...

Imodzsen

A gonosz multi 2,5 milliárd dollárért kebelezte be a közelmúlt legsikeresebb játékát és a fejlesztőt- Saját magát köpte képen a Minecraft gazdája, vagy így működik a világ?

Som

Az angol királyi család tanácsadója, szabadkőművesek felkaroltja és titkos jelképek kutatója sajátos módon kampányol faluja vezetéséért. Ismerje meg az ország legizgalmasabb polgármesterjelöltjét.

Zseni

mILLICIA

Felhasználók számában. San Franciscóban néztünk be az irodájukba, amit egy év alatt kinőttek, úgyhogy megint költözniük kell.

Génia

Gamáliel

  • SPORT

Eufémia

Videók

Az egész úgy kezdődött, hogy a Kossuth tér átépítésekor beszakították egy műemlék főgyűjtő csatorna boltozatát. A csatorna javítását végző cég nem fejezte be a munkát határidőig, ráadásul ahogy a munkásaikat dolgoztatják, az komoly munkajogi, munkavédelmi kérdéseket vet fel.

Minden bikák legvadabbika

Egy boldogtalan sün panaszai

A rút esőkukac


Tovább a Dívány Címlapjára

Látszik rajta az elmúlt ötven év, de nem is akarja letagadni. A kalandos életű hippibusz Moszkvából került Magyarországra.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
  • ValóVilág

VV Iza érettségizne

A Való Világ 6 jónője be akarja fejezni a középiskolát. 21 évesen.

szépségversenyes villantás

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Öt nap alatt, négy helyszínen, tizenkét előadás, kiállítás, beszélgetések és workshopok várják a kortárs táncfesztivál kedvelőit.

A Kampec Dolores képzeletgazdag, eredeti szintézise különös dallamoknak, szürreális szövegeknek, finoman töredezett ritmusoknak. Jól hallható a népzenei (magyar és nem magyar) hatás, amely modern jazzel, elektronikus megoldásokkal, helyenként kortárs improvizációval keveredik.

Három tinédzser indul útnak Mexikóból az Egyesült Államok felé egy jobb élet reményében. Az úton megismerkednek egy indián fiúval, Chaukkal, akivel eleinte nem tudnak kommunikálni, hiszen nem beszél spanyolul. Azonban ahogy az út egyre veszélyesebbé alakul, a gyerekek megértetik magukat egymással.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!