Bence
12 °C
24 °C

Indul a spanyol bajnokság, ahol Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is háttérbe szorulhat, ha nem vigyáz. Mandzukic, Bale, Suárez, de a vb-aranylabdás James is szupersztárrá válhat idén. Diego Simeone megint csodát tesz az Atlético Madriddal?

tovább...

10 000 év

Sűrűsödő sötétség

Vannak, akik kételkednek az amerikai James Foley lefejezésében, de a szálak mögül hiányzik a bábmester. A lefejezést a szélsőségesek már Boszniában is bevetették.

Flushing Meadows

Szeszélyes évszakok

Babér Balázs tíz éve még asztalos volt, ma már körmöket épít. Kényszerből váltott, a válság miatt, de sokkal jobban érzi magát. És nem, nem meleg.

Mert délután tele vannak elektromossággal! Ilyen és hasonló bölcsességekkel meg egy 100 ezer forintos terápiával távoztam a Vargha Intézetből, ahol halála előtt kezelték Bajor Imrét.

Gömbvillám

Reggelizni márpedig muszáj, és ezt nem csak nálunk, de a világ majd' minden pontján így tartják. Nem is ez az érdekes, hanem hogy mit esznek legszívesebben olyan, tőlünk távoli országokban, mint például India, Mexikó, vagy éppen Alaszka. Tessék, itt a válasz!

Arról cikkeznek mostanában, hogy jobb ma Budapesten élni, mint Londonban. És akkor még a magyar vidékről szó sem esett.

De István csak töpreng

1989. augusztus 23-án a Balti út a szovjetek és a nácik között 50 évvel korábban aláírt megállapodásra kívánta felhívni a figyelmet.

és hezitál, Nem lesz ebből

már soha nagy király


Tovább a Dívány Címlapjára

Régóta gyűjtögetnek, egy hatalmas teremben egyenesen a távolba vész a veterán versenyautók sora. Elképesztő kiállítás, ráadásul mondhatjuk, hogy itt a közelben.

Ahol a driftpálya szélét M-es BMW-k jelölik, nagy dolgok születnek. Így élvezkedett az M4-es.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

A Borkomp népszerűségét egyedülálló koncepciójának köszönheti, a Borfesztivált különleges környezetben, a budapesti Dunán ringatózó Európa Rendezvényhajón élhetik át a vendégek.

Krisna-hívők budapesti központjában - a Lélek Palotájában - immáron harmadik éve kerül megrendezésre az egzotikus, vidám és szórakoztató Krisna-búcsú, mely programját és méretét tekintve évről-évre bővül és színesedik.

A suli kezdete előtti utolsó alkalom, hogy együtt szórakozzon gyermek és szülő, megismerjék a negyed gyönyörű parkjának természeti csodáit, és különleges bábok, állatok, hangok, színek, formák kavalkádjában vegyenek búcsút a nyári szünidőtől.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!