Rebeka, Dorina
18 °C
30 °C

1989-ben a Houston Cougars olyan támadócsapatot rakott össze, amit azóta sem látott a világ. Illetve akkor sem, mert korábbi szabályszegéseik miatt a meccseiket nem adhatta tévé. Társadalmi korlátokat áttörő fekete irányító és egy Bond-filmbe illő főgonosznak kinéző edzőzseni is kellett a sikerhez.

Nem az a gond, hogy jönnek a menekültek, hanem az, hogy a kormányok kapkodnak és hisztériáznak. Az Európa Tanács emberi jogi biztosa az Indexnek küldött írásában azt is elmondja, mit kellene tenni.

tovább...

Melyik útra lép? Komoly most a tét

A világ legfejlettebb államai közül az egyetlen ország, ahol nincs növekedés. Az olaj a hibás.

Ó, de szörnyű pillanat, rászedetted jól magad

szíve jobbra húzza őt

Sokan gondolják, hogy Görögország a veszteséges olimpia miatt is tart ma ott, ahol. Pedig dehogy, az olimpia inkább jót tett.

esze súgja: menj oda

Az eszem helyett jobb, ha a szív vezet

Az egyik első nemváltó műtéten átesett férfit alakítja A király beszéde rendezőjének új filmjében. Itt az előzetes, maximális Oscar-esély.

Szombaton tartóztatták le a bangkoki Erawan szentélynél történt robbantás fő gyanúsítottját, a rendőrök pedig hétfőn ki is osztották a nyomravezetőnek kitűzött 3 millió bahtot – maguknak. Az ügy azonban messze nincs még lezárva, homályos pontok és baklövések tarkítják.

„Vissza szeretném kapni a köztere­inket, nem akarom tovább hallgatni a kormány uszítását, a menekültek hadd menjenek oda, ahol befogadják őket.“

a három testőr afrikában

az elveszett cirkáló

Az elátkozott part

A pszichológiai kutatások kétharmada megismételhetetlen: nagy pofont kapott a kutatómunka, szédeleg is rendesen a szakma.


Tovább a Dívány Címlapjára

Láttunk már durván lelakott német luxusautókat, de néha egy-egy fapados alapmodell is borítja a papírformát, és gyakorlatilag időkapszulaként vészelnek át két évtizedet.

Tovább a Totalcar címlapjára

Ezért szerelmes belé Clooney

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Szállás, utazás

Szállások, programok, akciók!

Bükfürdő

Bükfürdő - szállások, programok, akciók!

Tovább a Travelo címlapjára

Amit muszáj lesz megnézned ősszel, Ridley Scott és Matt Damon, gótikus horror, magyar thriller, mexikói drogháború, James Bond.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!