Katalin
-5 °C
4 °C

Álmos több figyelmet akar a gyerekének, Dóra szerint gyereke iskolája képtelen kezelni, ha valaki nem átlagos, Irén nem akarja, hogy a központi kerettantervet tanulja a gyereke, ezért állami általános iskola helyett magánintézménybe viszi. Tünde pedig éppen a magániskolákból ábrándult ki.

tovább...

kétoldalú megbeszélést folytatott

Ideális esetben az államnak nincs befolyása a médiára, nemrég mégis azt kérte a belga rendőrség, hogy senki ne mutassa élőben akcióikat. Vajon a sajtószabadság vagy a nemzetbiztonsági érdek a fontosabb?

határozottan álljon ki

erőteljesen támogatja

fokozása érdekében

világossá tette továbbá

A hazai popzene története eléggé elhallgatott téma szinte mindenhol. Pedig voltak itt nagy nevek, és még nagyobb albumok, amikért anno mindenki teljesen odavolt. Összegyűjtöttük az elmúlt időszak leginkább maradandó, kiemelkedő, újrahallgatásra érdemes ötven albumát.

ártatlannak születni

szüntelen az ártatlanság

árát fizetni


Tovább a Dívány Címlapjára
  • MENETPRÓBA: KIA NIRO ÉS OPTIMA HIBRID PROTOTÍPUSOK, KOREA – 2015.

A Toyotát már lenyomtuk

Az új Priusra 2,5 l/100 km-t mond a Toyota. A Niróra 2 l/100 km-t a Kia – és hajlok rá, hogy némi sörrel leöblítve el is higgyem az állítást. Ja, vezettem is már!

A ritka autó feltámadásának története, a Renault kellemetlen helyzetben és egy jó hír: megtudjuk, mennyit fogyasztanak az autók valójában.

Sokan ledöbbentek a nagyobbik Tesla 125 ezer dolláros alapárán, de úgy tűnik, a kaliforniai gyártó megpróbálja megoldani a problémát.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Szállás, utazás

Esküvő, családi szülinap?

Kérjen ajánlatot!

Elindult a Travelo rendezvény melléklete, mely mostantól jobbnál jobb tippekkel könnyíti meg életét!

Ismét keressük Magyarország kedvenc légitársaságát!

Játsszon velünk!

Repülős utazáson vett részt idén?Ossza meg véleményét és repülési tapasztalatait!

Tovább a Travelo címlapjára

A mozikban A szüfrazsett és itt a 7 nagy feminista film. Zavarbeejtő, de Ridley Scott és Pedro Almodóvar a legnagyobb feministák.

Tudj meg mindent a lakóhelyedről!

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!