Csongor
2 °C
15 °C

Méregdrága hegedű Lajkó Félixnek, több tízmilliós támogatás a Design Terminálnak. Az MNB-ben 90 milliárdos ingatlanprogramról is döntöttek, amit egyelőre titkolnak. A felügyelőbizottság ellenvetéseit lesöpörték.

tovább..

felrémlik minden egyes arc

csak tompa foltoknak tűnnek

szembejön percenként száz

ha leesnél, ha zuhannál

én nem hagyom, hogy leessél

  • Lángoló gitárok 18+
  • zene

Nácikunszt, sztálinbarokk, Laibach

A poptörénet legzavarbaejtőbb zenekara. Ők a popzene totalitárius kutatómérnök-osztálya, ahol a dolgozók egyformán idéznek Hitlertől, Göbbelstől, Mick Jaggertől, Freddy Mercurytól vagy az egykori NDK vezetőitől.

hétfőSzerdaSzombatKedd

Helló lányok

minden szobába kell álom

  • Smoking

Csajok szabadon

Most kiderül, hogy valóban jó - e a bikinis csajok ámokfutása.

A sör nemcsak a torkunkat tisztítsa. Hanem a bútort a portól, a kertet a csigáktól, meg a lábat a gombáktól.


Tovább a Dívány Címlapjára

Az olvasó váltózárat szereltetett korosodó, ám makulátlan állapotú autójába. Lehet, hogy jobban járt volna, ha ellopják, úgy legalább nem kell végignéznie, amit műveltek vele.

Bántotta a fülemet a dudaszó, ezért kicsit előrébb sétáltam. Ekkor egy másik típusú zaj ütötte meg a fülemet, melyet a fennakadás okozói keltettek. Motorröfögtetés.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Velvet címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Ebben a komédiában senki sem az, akinek mondja magát. Amikor az első perctől ránk szakad a hazugságok tömegéből húzott épület, nem győzzük kapkodni a fejünket (meg a levegőt a nevetéstől), hogy megérthessük, most éppen ki mit hisz a másikról?

kiállítás

Szent-Iványi Réka fotói nem kívánnak provokálni, és mégis azt teszik, nem kívánnak ítélkezni, és mégis megteszik. Provokálnak és ítélkeznek a néző felett, az "intim" és a "privát" szót kiabálva.

színház

Bacsó Péter 1969-es remekművéből Hamvai Kornél írt egész estés "Broadway-darabot" a Thália Színház számára. A közismert kultfilm színpadi változata egy nehéz történelmi kor letűnésének vígjátéka, melyben a fanyar humor és a keserédes nosztalgia játsszák a főszerepet.