Andrea, Ilma
8 °C
13 °C

Stieber Zoltán és a Hamburg szezonbeli negyedik edzőjével harcol a Bundesliga-bennmaradásért. 16 évesen került külföldre, de szerinte ez sem garancia a komoly karrierre. Az Indexnek arról is beszélt, milyen Dárdaival együtt dolgozni.

Vagy csak ennyire örül, hogy találkoztunk? Eláruljuk, mik az Index kedvenc okostelefonos appjai, aztán felmérjük, miket használnak önök.

tovább...

Donny was a good bowler, and a good man

This is bowling. There are rules.

Új blokk

50 éve mutatták be Keleti Márton A tizedes meg a többiek című filmjét, amit már többször megválasztottak minden idők legjobb magyar filmjének. De tényleg az? Megnéztük.

Sok felkészülést igényel, ha egzotikus városba utazunk nyaralni. Most mutatunk néhány várost, ahova még a szokásosnál is sokkal több felkészülés szükséges, és nem biztos úgy sem, hogy felhőtlen lesz a pihenés. Ezek a helyek ugyanis életveszélyesek az utazók számára.

M4A1-S | Hyper Beast

Mac 10 | Neon Rider

AK | Elite Build

Most biztos nincs kedve a jövő téli mínuszokra gondolni, de azért nézze meg, milyen gyönyörű kabátok közül válogathat majd!

A kutyás terápia segít a magatartásproblémás gyerekeknek, önismeretet ad a felnőtteknek, és részben a szülői szeretet hiányát is kompenzálja.

Tovább a Dívány Címlapjára

Ezeket használja és így mérjen, hogy felismerje a tákolt romokat! Rétegvastagság-mérők kezdőknek, haladóknak és profiknak.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Hó az édenkertben - angol gengszertfilm, aminek a vicces változata nagyon megy nekik. Ez most a drámai. Kritika.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!