Gyöngyi
9 °C
9 °C
tovább...

Sherane a.k.a Master Splinter's Daughter

Backseat Freestyle

The Art of Peer Pressure

Videók

„Arra lenne szükség, hogy a tizenhatéves lányok is ki tudjanak állni személyes határaik védelmében és ehhez számíthassanak a társadalom támogatására.“

Tovább a Dívány Címlapjára

Egy akkori 911-esnek 200 lóerő kellett volna, hogy úgy menjen, mint a zseb-Fiat, de csak 130 volt neki. Ez a Fityó úgy evett Porschéket, hogy azok még rángatóztak egyet a szájában.

Tovább a Totalcar címlapjára

üzenet a magyar tiniknek

Tovább az Inforádió címlapjára

A gazdasági fellendülés miatt gyorsan fejlődik Debrecen és agglomerációjának ingatlanpiaca. A város igyekszik lépést tartani ezzel az irammal, és a beruházók is látnak fantáziát a városban. Debrecenben tavaly 16%-kal emelkedtek az ingatlanárak, így a vidéki városok közül már csak egyedül Győr előzi meg.

Egyre több panel újul meg a körülötte lévő közterülettel együtt. A magas házak legfelső emeletein lévő panorámás lakások pedig egyenesen kuriózumnak számítanak.

Felülről, a zajos tömegtől távol figyelni az eseményeket a kivételesség, különlegesség érzésével tölti el az embert. Íme, a világ legszebb penthouse lakosztályai Rómából, Beverly Hills-ből és a Hawaii-szigetekről!

A nálunk is gyakran koncertező Nick Cave 60. születésnapja adja az apropót, hogy összeszedjük a legjobb filmzenéit.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!