Levente, Irén
17 °C
27 °C

Rengeteg oldalt feltörtek hekkerek mostanában. Egyikük azt mondja, a Facebookot is. A megszerzett jelszavakat valószínűleg sokáig saját célra használták, jó eséllyel az önét is. Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan védheti meg magát.

A Brexit-népszavazás után Cameron kínos pillanatokat él át Brüsszelben, miközben már kezdődik az utódlásáért folyó harc. A Munkáspártban össztűz zúdult a pártelnökre, a skótok keresik a külön utat az EU felé.

A cégvezetők szerint a Brexittel nagyot szívnak, hiába a technológiai előny és a jó időzóna. Nem véletlenül maradna a város az EU része: most gyakorlatilag offshore paradicsom.

Képsorozatunkon a magyar futballválogatott dicsőséges két hete az Európa-bajnokságon. Az osztrákveréstől a Hősök terén rendezett ünnepségig.

tovább...

Tizennyolc éve erről szól az életem

Lovassy Krisztián tavaly a legeredményesebb magyar volt a Tour de Hongrie-n. Az idei verseny kapcsán beszélgettünk vele az élsporttal járó életvitelről. Interjú.

támogatói tartalom

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Oké, akkor legyen vanília, pisztáciával

szép volt, fiúk!

A magyar-belgában maradt egy kis mi lett volna, ha, mert a válogatott úgy lépett szintet - újra - , hogy észre sem vette. Ez az Eb legnagyobb ajándéka.

van vanília, tutti-frutti, karamell, rumosdió, kávé

Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát

Hátborzongató olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti monda­tait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak és megállják a helyüket. Egy olyan kormányfő képe rajzolódik ki belőle, aki nem egy populista haszonleső volt, hanem a hosszú távú jólét érdekében elfogadta a gazdasági racionalitást.

NEM LÉPÜNK ISTEN HELYÉRE

Van célom és van irányom

a Földre én is csak becsekkolok


Tovább a Dívány Címlapjára
  • faluvégi farolás

Kevés autó nagy zajt csinál

Az idei első mókanapnak nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de tanultunk a hibánkból: legközelebb okosabbak leszünk. És egy kicsit szemtelenebbek.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a címlapra

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Szállás, utazás

Lisa Stansfield is Veszprémbe tart!

És július 15-én meg is érkezik, így végre élőben hallhatjuk őt a VeszprémFesten

Horvát tengerpart

4.310 Ft / fő / éjtől

Előfoglalási akció a nyárra! Most jelentős kedvezménnyel!

Tovább a Travelo címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!