Még mindig keresik a brutális támadót

2013.04.08. 17:22 Módosítva: 2013.04.08. 17:35

Száznál is több bejelentés érkezett a rendőrségre a szökésben lévő Nyerges Zoltánnal kapcsolatban, ezeket „haladéktalanul és folyamatosan ellenőrzik” – olvasható a police.hu-n. Továbbra is várják azok jelentkezését, akik a brutális férfi tartózkodási helyéről érdemi információval rendelkeznek.

nyz
Fotó: Police.hu

A Baranya megyei rendőr-főkapitányság még mindig „jelentős erők bevonásával keresi” a 23 éves férfit. A keresésben a pécsi rendőrkapitányság, a készenléti rendőrség, a Baranya megyei polgárőrség munkatársai és a Terrorelhárítási Központ speciális egységei is részt vesznek.

A pécsi polgármester lányát pénteken hajnalban támadták meg. A 20 éves lányt szexuális zaklatás szándékával támadta meg egy férfi, miközben épp egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé. A lánynak sikerült megvédenie magát, ugyanakkor az arc- és orrcsontja eltört, teste több pontján is zúzódást szenvedett, a ruháit pedig szétszaggatták. Jelenleg kórházban ápolják.

A Baranya megyei rendőr-főkapitányság péntek este „Hajtóvadászat!” címmel közzétette a férfi nevét és fényképét a megyei rendőrség honlapján. Vasárnap a férfit állítólag látták bemenni egy házba, de a rendőrök nem találták ott, később a környékről négy embert vettek őrizetbe, írja a bama.hu.

Az akcióhoz az Országos Roma Önkormányzat is csatlakozott.