no

A Kossuth tér kivitelezője túltesz az OTP-n

2013.04.11. 12:04

"Az OTP csak sírva kérheti a receptet a Kossuth téri csatornaépítési munkákat kivitelező Bonex Építőipari Kft-től, avagy itt egy még szellemesebb megoldás belvárosi parkolóhelyek lefoglalására. Lopás ellen is véd, ingyenes és - ha szlovák rendszámú kocsival csinálod – abszolút diszkont", írja a Városszíve blog.

Forrás: varosszive.blog.hu/
Forrás: varosszive.blog.hu/

A blog szerint a recept a következő: "ha a következő hónapokban a Nemzet Leendő Főterére kell járnod dolgozni, beszéld meg a kollégákkal, hogy négyen-öten minden reggel egymás mellé parkoltok. Egész héten kordonoztatok, már benne van a kezetekben, úgyhogy gyorsan kerítsetek le pár négyzetmétert, kicsit távolabb a tényleges építkezéstől, hogy ne legyen már annyira poros az a kocsi."

Forrás: varosszive.blog.hu
Forrás: varosszive.blog.hu

"Parkírozást követően zárjátok le a céges kordonokkal a kört. Így gyakorlatilag egy kis építési területet, szigetet létesítettél, és mivel építési területen parkolsz, nem dobsz be pénzt az automatába. Utána nézz végig büszkén az egymás mellett sorakozó, szlovák rendszámú kocsikon – ingyen parkolsz, itthon nem adózol – fasza gyerek vagy." - írja a blog.

Az OTP robogós parkolófoglalási módszeréről a napokban számoltunk be. Cikkeink nyomán az OTP és a kerületi önkormányzat egyeztetésbe kezdett, hogy megoldást találjanak a "jogszabályba nem ütköző, de zavaró" módszer kiváltására.

Ha ön is tud hasonló kreatív parkolófoglalási módszert, kérjük fotózza le, és küldje be erre az e-mailcímre.

Frissítés: Glédában parkoló kukák a József Attila Színház mögött

Marci a XIII. kerületi József  Attila Színház művészbejáratánál található parkolóhelyek őrzéséről küldött be fotót. Mint írja, a képen látható módon foglalják a helyeket.

"A parkolás a környéken nehézkes, a közterületesek folyamatosan razziáznak, engem 30 ezer forintra bűntettek, mert túl közel álltam a zebrához. Amikor volt bátorságom eltolni a kukákat, a direkt erre figyelő biztonsági őr, rendőrrel fenyegetett, és azt mondta, volt már, példa arra, hogy elvontatta onnan a " szabálytalanul" parkoló autót. Tábla, felfestés nem jelzi, hogy tilos lenne az érintett helyen a parkolás. Ami röhej, hogy az épület másik oldalán a színháznak saját, sorompóval elkerített parkolója van...", írta.