Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Szerdától Magyar Hírlap lett a Pontból

2004.11.23. 07:35
A Pontot kiadó cég vette meg a Magyar Hírlap nevét, és szerdától a lap ismét a régi néven kapható. A lap címlapfotóján egy kéz a november elején megszüntetett lapot tart. A Pont tizenkét számot élt meg.
A Magyar Hírlap kiadói jogait a Ringier Kiadótól megvásárolta a Pont MH Kiadói Kft., amelyben a napilap korábbi munkatársai által alapított cég az egyik tulajdonos.

A szerdán újra megjelenő Magyar Hírlap működését 45 belső munkatárssal és nagy külső beszállítói körrel képzelik el. Az új lap jóval kisebb, rugalmasabb szervezet lesz, de a nyomdaváltás is olcsóbbá teszi az előállítást. A Ponthoz hasonlóan az Adoc-Interprint készíti az újságot. Az új lap 24 oldalon jelenik meg, a Ponttal azonos formátumban.

Vége a Pontnak

A Magyar Hírlap november 5-én jelent meg utoljára, miután a Ringier nem tudta vállalni tovább a lap veszteségeit. A lap újságírói által Pont néven indított lap első példánya november 9-én került az utcára és tizenkét számot élt meg.

Az Index hétfőn megpróbálta elérni Papp Bélát, a kiadó ügyvezetőjét, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Papp Béla, a Ringier Kiadói Kft. ügyvezetője az MTI-nek elmondta: a szerződés részeként az előfizetői listákat, valamint a Magyar Hírlap Online-nal kapcsolatos jogokat is értékesítették. A kiadó egyelőre megtartotta az újsághoz kapcsolódó kiadványok (például a száz leggazdagabb, legsikeresebb magyar, a legfeltörekvőbb fiatalok listáját tartalmazók) jogait, amelyek értékesítéséről tárgyalnak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.