Most már mindenki megnézheti a Kojotot

2018.02.09. 13:43

A Megafilm a sajtót tegnap megjáró botrány hatására a YouTube-ra feltolta a Kojot vízjeles, elég tré hangú, de 1080p-s verzióját, szóval innentől mindenki megnézheti a filmet, amit a saját forgalmazója, egyben gyártója nem engedett a Magyar Filmhétre. Tessék, csak tessék, érdemes, bár a hangminőség mellett a képpel sem stimmel minden, akadozik, ugrál, gondolom tök véletlenül.

Van még valami: a videó leírásában az szerepel, hogy csak a Magyar Filmhét ideje alatt lehet megtekinteni, azaz február 11-ig, míg a sajtónak eljuttatott közleményben erről szó sincs:

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a Kojot című film a mai naptól ingyenesen elérhető, megtekinthető mindenki számára a Megafilm weboldalán. A Film 2017. február 06.-án elővetítéssel nyitott Debrecenben, az Apolló moziban a Magyar Filmszüret záró vetítéseként.  A film 2017. február 16.-ától került moziforgalmazásba, 24 budapesti és vidéki mozi játszotta, majd 2017 márciusától mozin kívüli forgalmazási platformokat biztosítottunk a Film számára, hogy az mindenki számára minél szélesebb körben elérhető legyen.

2017. március és 2017. december között, mozin kívüli forgalmazás keretében a Filmet vetítette a Rooftop Cinema, a Tapolca Filmklub, a Pótkulcs filmklub, VárKERT mozi Cinefest Miskolc, Nem Adom Fel Filmklub, Budapesti Műv. Központ, a Fellini Kultúr Bisztró, Esernyős filmklub, Látókép filmklub, Rákosligeti filmklub, a Magyarság Háza a Závodi Civilház, az Öko filmklub illetve a Várpalota söröző. Tekintve, hogy a fenti platformokkal a nézőközönség nagy része legnagyobb sajnálatunkra nem élt, ezért ezúttal szeretnénk biztosítani mindenki számára, hogy a Filmet megnézhesse, ingyenesen.

A Film megtekintésére a legkönnyebben kezelhető formát választottuk. A Megafilm weboldalán, nyitólapon található a Kojot című Film.

Frissítés: Új változatban is felkerült YouTube-ra a film. Ez már nem akad, viszont a hanggal továbbra előfordulnak problémák.