Legyen a szereplője az Index idei Sziget-kísérletének!

2008.07.23. 15:00
Az Index fesztiválblogja

Három férfi és három nő lesz az a szerencsés, aki részt vehet az Index idei Sziget-kísérletében. Tavaly három fesztiválozó: Anilla, a metszően okos csaj, Aberrált, a punk és Kutya, az absztinens egészségügyi állapotát követtük nyomon Emberkísérlet című sorozatunkban.

Tudományos igényű munkánk akkor meglepő eredményekkel zárult: hét nap fesztiválozás kimeríti a szervezetet, illetve: aki nem iszik, kicsit jobban van, mint aki igen. (A tavalyi sorozat darabjait itt olvashatja: 1. nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap, 5. nap, 6. nap, 7. nap)

Idén a kísérlet témája az ismerkedés lesz, vagyis, hogy az önfeledt mulatság, a remek hangulat, a nyári meleg és a csodálatos zenei élmény együtt, illetve külön-külön miként hat a fesztiválozók szerelmi, szexuális és párkapcsolati életére.

A legjobb az egészben, hogy szereplőinknek hetijegyet adunk ajándékba. Olyan jelentkezőket várunk, akik nem bánják, ha mindenféle modern technológiai megoldásokkal és árgus szemmel figyeljük, követjük őket a fesztivál ideje alatt. Jelentkezni az alábbi kérdőív pontos kitöltésével, valamint 300 kilobájt nagyságig méretezett, egészalakos fotó feltöltésével lehet.

A jelentkezési határidő július 30.

Szóval? Ki lesz az idei Sziget sztárja?