Izsó
13 °C
29 °C
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Björklöven nevű hokicsapat meg nem nevezett játékosa azt mondta, nem emlékszik, mi történt szombat este az östersundi Marité nevű klubban. A tanúk beszámolója alapján a férfi részegen ráakaszkodott két nőre és megfogta a mellüket. Az ügyben eljáró rendőrnyomozó, Mikael Lundberg szerint nem bizonyítható, hogy a férfi zaklatta a nőket, mert a nőknek "hatalmas mellük volt", ezért elkerülhetetlen volt a férfi a mellükhöz érjen, amikor a vállukba kapaszkodott.

  Sven-Erik Alhem, aki korábban szintén nyomozóként dolgozott, azt mondta a Localnak, hogy "elképesztőnek találja", hogy valaki ezzel az érveléssel álljon elő 2016-ban. Alhem szerint a nyomozónak objektivitásra kell törekednie, és nem szabadna spekulálnia. "Ez az egész teljesen abszurd" - mondta. Alhem szerint kilencvenes években Svédország sokat fejlődött abban, hogy kiirtsák a szexizmust az igazságszolgáltatási rendszerből, ezért is meglepő neki ez az érvelés, ami ellen szerinte a két nőnek fellebbeznie kell.

  A játékost mindezek ellenére a klubja felfüggesztette. Az edző érvelése szerint azért, mert nincs rendben "ha valaki annyira részeg, hogy nem tudja, hogy mit csinál". (Independent)

 • Nehéz magyarázatot találni, hogy az olyan filmek, mint az Ant-Man vagy a Spancserek sztárja miért nem öregedett egy percet sem 25 év alatt. Előkerült egy reklám 1991-ből és Paul Rudd van a főszerepben, aki tényleg alig változott 25 év alatt. Ez még Keanu Reeves-hez képest is komoly teljesítmény.

  Maga a reklám a Super Nintendót igyekszik népszerűsíteni és benne van minden klisé, ami ilyenkor menőnek számított.

 • A videón az is látszik, hogy az egyik nő kétszer is füstöt fúj a gyerek felé, és a második alkalommal a gyerek elfordítja a fejét. Az idahói rendőrök kiskorú veszélyeztetése miatt előzetes letartóztatásba helyezték a két nőt. A nyomozás még tart, úgyhogy további részleteket a rendőrség nem árult el. A rendőrség azután figyelt fel a videóra, hogy Facebookon sokan kezdték felháborodott kommentek mellett osztani. (Independent)

 • elefant

  Assam, a Fővárosi Állatkert 16 éves elefántbikája a maga 4,6 tonnájával igazán tiszteletet parancsoló állat, de az önfeledt labdázást és pancsolást azonban nem veti meg. Az állatkert Facebookja jóvoltából mi is megnézhetjük, hogyan.

 • clk

  Lassan a 20-as évei végén járhat az a korosztály, aki még tisztán emlékszik a sötét '90-es évek egyik meghatározó jelenségére, a Hupikék törpikék-kazettákra. Ezek a gyereklemezek voltaképpen akkor aktuális magyar slágerek törpösített feldolgozásai voltak. Az internet szerint 1996 és 2009 között összesen 13 ilyen album szabadult rá a magyar lemezpiacra, de azóta nem történt semmi. Most úgy néz ki feléledt a koncepció Rogán Antalnak köszönhetően, mert valaki átdolgozta a Császár Előd-féle FLM '95-ös slágerét, méghozzá egészen bravúros dalszöveggel.

  Íme a Feltalálok még!

  A legjobb sort azért külön is kiemelnénk:

  Vízióm, hogy kint legyen az én Vizóm

 • Már egy hete esz a penész: a mellékelt fotókat a Munkácsy utcában lőttem. 

  - ezzel a mondattal kezdődött Zoltán levele, én meg nem értettem, mit dühöng, mert ránézve a mellékelt bélyegképre úgy tűnt, hogy valahol a kertvárosban egy pedáns kiskerttulajdonos a háza előtt szépen lekerítette az előkertet/árkot.

  Aztán megnyitottam a fotókat és továbbolvastam a levelet:

  A Flinstone-kerítések a Podmaniczky utcánál kezdődnek és a Lendvay utcáig tartanak, gondolom ott a fokozott védettség miatt nem vihették tovább. Szerintem botrányos, ha érdekel, nézd meg a helyszínen, mellbevágóan gusztustalan.

  Na igen, így már tényleg más a helyzet, hiszen benn járunk Terézvárosban, Pest egyik belső kerületében, ahol kiskertek utoljára 150 évvel ezelőtt voltak. Ráadásul a fejlesztés több sarkon át húzódik, szóval nem is valami magánakcióról van szó. Mondjuk a "mellbevágóan gusztustalan" azért enyhe túlzás, de sikerültnek azért én sem nevezném.

  Legalábbis itt nem.

  Hogy tetszik a terézvárosi Flintstone-kerítés?

  • 2170
   Tetszik
  • 1484
   Szerintem jól néz ki, de ide nem való
  • 555
   Egyáltalán nem tetszik
 • A Nárcisz Asztaltársaság a Magyar Hospice Alapítvány és a vendéglátóhelyek közös kezdeményezése, aminek keretében az éttermek egy éven keresztül heti egy menü árának felajánlásával támogatják alapítványuk tevékenységét. Az alapítók olyan ismert éttermek, mint a Larus, a Nobu, a Pomo D'oro, az Ürömi Hütte, vagy éppen a Michelin-csillagos Borkonyha, akik folyamatosan segítik a Hospice Alapítvány munkáját.

  Ez a pár éve indult kezdeményezés ma már olyan sikeres, hogy egy betegszoba egész éves fenntartását tudja megoldani az Alapítvány és ezzel évente közel 30 gyógyíthatatlan betegnek és családjának segít szakszerű, szeretetteli ápolással, fájdalomcsillapítással, lelki támasszal az élet legnehezebb szakaszában.

  Az alapítvány idén 25 éves, ez alkalomból rendeznek egy születésnapi kerti vacsoráját, ahol az éttermek készítenek egy-egy fogást. A vacsorára itt lehet jelentkezni, ára 20 ezer forint, amelynek teljes összege a Hospice Alapítványt támogatja.

 • A nyugatabbra is egyre ismertebb Farbwechsel kiadóhoz tartozó Alpár egyik dalának hangsoraiból készített táskát a magyar Müskinn divatkmárka.

  Alpár egyike a fővárosi analóg techno színtérnek, és az alkotói folyamatának egyik része, hogy véletlenszerű gép generálásból készült motívumra építi fel később a zenéit, adja hozzá a szólamokat.

  A Müskinn kollekciója hasonló elv alapján készült, minden szólam egy-egy fizikai anyag: PVC-fólia, bőr, cérna, kötél és szivacs. A zenében hallható sávok változása alapján készültek el a táskák, így úgy épülnek egymásra, váltakoznak különböző anyagok, ahogy a zenében kapcsolódnak egymáshoz a szólamok.

 • Szuperhősnek, pontosabban kettő hibridjének öltözve apasztotta meg egy férfi az egyik salamancai közért sörkészleteit, írja a WIVB New York állambeli hírportál. A férfi 36 dobozos Bud nevezetű, amerikai típusú sörpótló italt vitt el a boltból, majd magát semmitől sem zavartatva kisétált. A fején Amerika Kapitány maszkjával, a testén Batman ruhájával. Ő nem az ő hős, akire a salamancaiaknak szükségük van, ő az, akit megérdemelnek!

 • Bár láttam már fura eladó ingatlanokat az Urbanista nyolcéves történetében, de azért ezen tényleg megütköztem. Amikor először megnyitottam a hirdetést. Azt hittem, csak valami vicces kép van feltöltve hozzá, aminek semmi köze nincs a kecóhoz. Aztán mikor végigpörgettem az egész galériát, gyanús lett, hogy mind a tíz fotón bánya van (a bányászoknak meg szép autói).

  Utána a szövegből kiderült, hogy nem véletlenül: hat különböző kavicsbányát hirdetnek az Otthontérképen az ország legkülönbözőbb pontjairól.

  Nem vagyok bányaipari szakértő, így aztán mostanáig eszembe se jutott, hogy ezeket is ugyanúgy ingatlanhirdetési portálokon nyomják, mint a szoba-konyhás garzonokat. Ha valakinek van pár száz milliója csemegézhet belőlük.

  Ja és szuterén megjelöléséért piros pont, szerintem tök jó poén.

 • Egy kanadai vízvezeték-szerelő ma az internet népének aktuális kedvence, miután kitette Instagramra, hogy milyen autóval furikázik:

  Persze a poén csak zöld pólóval működik, de simán megéri 8-10 egyforma pólót beszerezni a tréfa kedvéért:

 • A rövid videót egy szabadúszó filmes, Moja Reeves készítette, és a Facebook-oldala szerint egy dokumentumfilm része lesz majd. A felvételen dádpusztai Ozora fesztivál nyitónapja látható. Az évek során a nemzetközi pszichedelikus közösség találkozóhelyévé váló fesztivált a videó tanúsága szerint egy olyan nyitóünnepséggel kezdték, ahol egyszerre engedték be a közönséget a központi színpadhoz. Annyi baki azért becsúszott, hogy a hangulatlovasok jó pár fesztiválozót letaroltak futkározás közben. (Moja Film)

  ozora

  .

 • Filmet forgatni kemény és monoton meló, úgy kell koncentrálni mondat közben, hogy legalább 40-50 ember veszi körbe a színészt, úgy kell leszállni a drótkötél segítségével egyáltalán nem ideális körülmények között, mintha valójában menő szuperhős lenne és így tovább. Ezért nem meglepő, hogy ez gyakran nem jön össze, az ebből összevágott gagvideók, pedig gyakran viccesek.

  Most érkezett egy ilyen az idei év eddigi legsikeresebb filmjéről, az Amerika Kapitány: Polgárháborúról. Chris Evans, Robert Downey, Jr., Scarlett Johansson és a többiek káromkodásai és bénázásait lehet megnézni a kicsivel több, mint egy perces videóban.

  Ők is csak emberek.

 • A minnesotai Longville-ben mindenki ismeri Brúnót, aki mérföldeket gyalogol nap mint nap, hogy menetrendszerűen felbukkanjon a város különböző pontjain, és beköszönjön régi ismerőseinek. És így megy ez már legalább egy évtizede. Gazdái hiába próbálták meg kikötni az önállóan közlekedő állatot, Brúnó állítólag kishíján felakasztotta magát a lánccal, annyira menni akart, ezért inkább hagyták őt szabadon lófrálni, méghozzá a helyiek legnagyobb örömére, hiszen a túra után mindig hazatér. Brúnó annyira népszerű a városban, hogy a város kabalaállataként tavaly még egy faszobrot és egy emléktáblát is kapott Longville főutcáján.

 • Egy brit férfi, Davie Little akkorát bulizott Ibizán, hogy reggelre véletlenül vásárolt magának egy nagyon drága és számára teljesen felesleges dolgot - írta meg a Sun.

  13238897 10154153773612141 5192702124476508973 n

  A dj-ként dolgozó Davie zsebében buli közben benyomódott a telefon, ami vett neki egy buszt online 10,6 millió forint értékben. Éjjel az Ushuaia Beachen mulatozott, úgy érezte, ő volt az élet császára, aztán amikor reggel kivette a zsebéből a telefonját, megdöbbenve látta, egy Scania Irizar típusú busz tulajdonosa lett. „Ibiza életeket képes tönkretenni. Ugyanitt, busz eladó" – írta a posztjában.

  14067534 10154397456192141 1404310517353573813 n