Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Deadpool & Rozsomák című vadiúj szuperhősfilm népszerűségével eddig is tisztában voltunk, arra azonban nem számítottunk, hogy a mozi Blake Lively és Gigi Hadid után még egy cukrászt is megihlet majd. A cukrásznőt persze nem az öltözködés terén inspirálták Ryan Reynolds és Hugh Jackman ikonikus karakterei: a Lara nevű nő életnagyságú tortát készített kettejükről.

    Lara nem mindennapi sütiszobrához csaknem 300 kilónyi alapanyag kellett, s mintegy 120 óra alatt készült el. A tortaformában ábrázolt Deadpool és Rozsomák több mint 3 méter magasra sikeredett. Ez a legnagyobb torta, amelyet Lara valaha készített.

  • Barnai Judit a TV2 műsorában fog feltűnni.

    RTL NyeroParos2390949
    Fotó: RTL

    Ezen a héten derült ki, mely hazai sztárok fognak a Farm VIP ötödik évadában versengeni egymással a főnyereményért. Széki Attila Curtis párja, Barnai Judit a sárga csapatot erősíti majd, ráadásul nagy esélyesnek számít a profi kosárlabdázó.

    Csaknem egy hónapja az a szóbeszéd is felütötte a fejét, hogy az újpesti rappernek zátonyra futott a kapcsolata barátnőjével, de ezen híreszteléseket megelégelve a minap a TV2 kameráinak nyilatkozott. Barnai egyébként nemrég azt is elmondta, hogy pszichológus szakember segítségével az önismeret útjára lépett, a legutóbbi posztja pedig arról árulkodik, hogy kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

    Amikor megtalálod a boldogságot és önmagad. Köszönöm!!

    – olvasható az Instagram-posztjában.

  • A 2018-as Miss World Hungary győztese újra boldog.

    Igazi örömhírről számolt be a közösségi oldalán Szarvas Andi. A 2018-as Miss World Hungary győztese azt tudatta, hogy párja, Zsolt megkérte a kezét Monacói pihenésük alatt.

    Az első telefonbeszélgetés óta tudjuk...MI egymásnak vagyunk teremtve.


    Zsolti: Tudod milyen az igaz szerelem?
    Én: Na milyen?

    Zsolti: Mint a miénk. Arra vágyom, hogy a feleségem legyél.


    Isten éltessen ma születésnapod alkalmából, Szerelmem!

    – üzente meg az egykori szépségkirálynő, akit nem először jegyeztek el. A korábban  a Love Island, A Konyhafőnök VIP és a Farm VIP című műsorokat is megjárt híresség tavaly tavasszal bontotta fel jegyességét előző párjával. Meg is jegyezte, hogy a szakítással 25 évesen először mondhatja szinglinek magát, elmondása szerint ugyanis 16 éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt.

  • Előbb a frászt hozta a lakótársaira, aztán velük együtt alaposan sikerült megnevettetnie az internet népét is annak a 28 éves amerikai nőnek, aki furcsa dologra bukkant kaliforniai otthona takarítása közben. Az Union Cityben élő Jackie Felix úgy meséli, hogy egy csendes csütörtök délutánon tűnt fel neki, hogy nincsen valami rózsás illat a konyhában. Előbb kivitte a szemetet, hátha az a mumus, de a kellemetlen szag ezzel nem szűnt meg. Innen tudta, nagy a baj. Takarításkor még a tűzhelyet is kihúzta a helyéről – ekkor azonban kis híján megállt benne az ütő.

    Felix a tűzhely mögött egy nagy kupac ürüléket talált, majd a tűzhely hátulját a telefonja vakujával megvilágítva megtalálta annak „gazdáját” is. Legnagyobb döbbenetére egy oposszum rózsaszín orrát pillantotta meg, amely jól megbújt a sütőben. Azt nem lehet tudni, hogy hány napot töltött a sütőbe mászva az erszényes, de Felix úgy tippeli, akár egy hétig is ott bujkálhatott.  

    A felfedezésről több fotó és videó is készült, amelyek alább tekinthetők meg.