Ágoston
14 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nudisták rémálma esett meg egy férfival, aki meztelenül úszott a Kaisersee nevű bajorországi tóban a múlt hét végén. Mikor furcsa rándulást érzett pénisze környékén, először azt hitte, csak a vízinövények csavarodtak rá, de lenézve észlelte, hogy sokkal komolyabb a baj: legérzékenyebb testrésze egy pecás horgára akadt. 

  A szerencsétlenül járt nudista kiabálni kezdett a parton álló horgásznak, hogy ne próbálja kihúzni a horgot a vízből, de ekkor már annyira beleakadt, hogy képtelen volt  magának eltávolítani. A partra mászva a horgász zsebkésével elvágták a damilt, a fürdőző pedig hazabiciklizett, majd elkocsikázott a legközelebbi kórházba a horoggal a lába között, ahol megszabadították a nemkívánatos piercingtől.

  Állítólag a beavatkozás közben a doktor sehogy sem tudta letörölni a vigyort az arcáról, de ezért valószínűleg senki sem tudná őszintén hibáztatni. 

  (The Local)

 • Vannak megbízható dolgok, amikre mindig lehet számítani: az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt ma is torlódik a forgalom a hegyeshalmi határátlépési pont közelében. A police.hu szerint reggel 10 órakor már 4 kilométeres volt a sor az M1-esen. Friss infók a várakozás hosszáról itt>>>

 • 14040102 1058728714181100 2885983379644483546 n
  Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

  Pénteken és szombaton rendezték Békés megyében, Orosháza-Gyopárosfürdőn és a város főterén a TFA (Toughest Firefighter Alive) nevű nemzetközi tűzoltó sportbajnokságot. A magyar tűzoltók osztrák, horvát, lengyel, román és szlovák kollégáikkal versenyeztek. Két nap alatt tizenkét versenyszámban kellett teljesíteni, például teljes bevetési védőruhában átmászni egy 3 méter magas palánkon, vagy 15 kilós ballonokat cipelni 20 méteren keresztül.

  14067467 1058728720847766 5184787627596297053 n
  Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
  • A negyven év felettieknél a Zala megyei Ugranyecz Miklós tű. főtörzsőrmester futotta a legjobb időt.
  • A magyar abszolút győztes a Somogy megyei Horváth Dániel tű. törzsőrmester lett.

  A katasztrófavédelem részletes beszámolóját, rengeteg képpel, itt találják. 

 • Egy lépést sem tud tenni lesifotósok nélkül Kanye West és Kim Kardashian. Régebben ebből volt is pár botrány, azonban az egyik paparazzo friss Instagram-posztja szerint Kanye már feladta, hogy védje a magánéletét, és inkább ajándékozott pár saját márkás cipőt az őt állandóan üldöző fotósnak.