Sára, Márió
2 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Na jó, annyira nem lett eredeti, mert gyakorlatilag pontosan ugyanolyan lett, mint Ellen DeGeneres Oscar-szelfije, meg kicsit kevésbé menő is, mert igazából csak May és Macron érdekesek rajta, de ettől függetlenül elég szórakoztató, hogy a két vezető a "le selfie" névre keresztelt képpel zárta le a kétnapos angol-francia csúcstalálkozót.

  (Sky News)

 • Már hétfőn azt írtuk, kizárt dolog, hogy ne legyen meg napokon belül az Ambrus Attila, "a Viszkis rabló" életéről szóló, A Viszkis című magyar film háromszázezredik nézője, olyan jól fut még nyolc hét után is Antal Nimród filmje a mozikban.

  És a forgalmazó most, pénteken küldte a hírt, hogy tényleg átlépte a film azt a mérföldkövet, amit az 1990 óta bemutatott magyar filmek közül alig több mint tíznek sikerült. A forgalmazó ezzel a film fontos jelenetére épülő, rettenetes poénnal ünnepelt:

 • Oké, ziccer a Sajtóklubból idetenni egy gondolatot, sziporkát, hangulatképet idetenni. És mégis:

  Ide is írom, hogy a szavak ereje még erősebben sugározhasson:

  Egy választási kampányban nem számít, hogy mi a valóság. A valóság az, hogy az Orbán-kormány elképesztő dolgokat produkált.

  (via Csehszlovákkém)

 • A szörfösök örülhetnek a közép-portugáliai partok közelében az óriáshullámoknak, most nem kell messzebbre utazniuk. Joao Guendes Nazaré tengerpartján lovagolt meg egy több emelet magas hullámot.