Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erre nemcsak, hogy létezik, de még személyesen is láthatom. A zokni, amiből tényleg két pár egy egész. (Komolyan, Facebook-novellát kellene írni ilyen címmel.)

 • Egy kétméteres kékcápa tetemét mosta partra a víz Skóciában. A szerencsétlenül járt, brutálisan sérült állatot egy kutyáját sétáltató férfi találta meg (a férfi által készített képeket ide kattintva nézheti meg).

  Így néz ki egy kékcápa. Ha a képre kattint, azt a példányt is megnézheti, amelyről a hír szól.
  Így néz ki egy kékcápa. Ha a képre kattint, azt a példányt is megnézheti, amelyről a hír szól.
  Fotó: Shutterstock

  Hogy mi végzett a cápával, addig nem derül ki, míg egy szakértő meg nem vizsgálja. A két alap feltevés a motorcsónak és horgászok, de a sérülések alapján az sem kizárt, hogy delfinek végeztek végezte.

  Mi ölte meg a cápát?

  • 96
   Egy motorcsónak.
  • 87
   Delfinek.
  • 37
   Horgászok.

  (Via)

 • Nem mai a fotó, sőt, nem is idei, hanem tavaly júliusi, de csak most küldte be Bea. Hogy miért teszem be mégis? Azért, mert mint mondta, a kiszálló és autóját elhagyó taxis nemcsak elállta keresztben a mozgáskorlátozott helyet, de ráadásul „még kérésre sem állt arrébb, sőt, fenyegetőzni kezdett”. Mondjuk igen, ez így tökéletes.

  tahotaxi
 • Ha már kijött a februárban érkező, új magyar film két új plakátja, amelyek sajnos elhanyagolják a női szereplőket. A forgalmazó szerint a következő lesz a sztori: "A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa.

  Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából? A Valami Amerika 3 szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak."