Szabolcs
19 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Félelmetes és gyönyörű, ahogy az a rengeteg homok lezúdul a sziklákról., de közben azon csodálkozom, hogy nincs a videón egy okos adrenalinvadász, amint épp egy szál gatyában lekajakozik rajta.

 • Lelkes fiatalok dolgozták át és gyúrták egy dalba az elmúlt évek Sziget-himnuszait. Ezeket rakták bele: 

  Punnany Massif: SZABADON (Na-Na-Na) 

  Ivan & The Parazol: Together 

  Irie Maffia: Easy As One Two Three 

  Odett: Be with you

  Jó dúdolgatást: 

 • A címben olvasható dolgot épségben megúszta mindenki, mert a rendőrség hazakísérte a férfit - írja a Telegraph. Nézze meg az akciót ezen a videón!

  aut
 • Amikor az üres boltok és alapvető élelmiszerkért sorbanálló hosszú sorok képei után azt gondolnánk, hogy Venezuela gazdasági válsága nem lehetne szomorúbb, akkor jön a hír, hogy 

  az élelmiszerhiány miatt eddig már 50 állat halt éhen Venezuela egyik legnagyobb állatkertjében. 

  A caracasi Caricuao állatkertben vaddisznók, nyulak, tapírok és madarak voltak az élelmiszerhiány első ádozatai, de a legtöbb állat erősen alultáplált. A tigriseknek például hús helyett már leginkább csak mangót és tököt adnak enni, és a medvék is feleannyi élelmet kapnak, mint amennyit kellene. 

  Az állatkert dolgozói megpróbálnak élelmet gyűjteni, amelyik állatot pedig lehet, azt kisebb, jobban ellátott vidéki parkokba küldik. Viszont vidéken általában még rosszabb a helyzet, mint a fővárosban, így nem sok állatnak van esélye arra, hogy jobb körülmények közé kerül. 

  Az állatkerti dolgozók szakszervezetének vezetője szerint az állatkertek helyzete tökéletes metaforája annak, hogy mi zajlik egész Venezuelában. Az olajexportra berendezkedett ország gazdaságát teljesen tönkretette az olaj alacsony világpiaci ára és a kormány politikája is inkább rontott a helyzeten. Az országban már szinte mindenből hiány van, az ételtől a WC papírón át az áramig, az inflávió az egekben, a társadalom pedig szépen lassan összeomlik

  Ilyen helyzetben sokak szerint egyszerűen fel kellene számolni az állatkerteket, az állatokat pedig menhelyekre szállítani. Már ha arra lenne elég pénz és benzin, hogy elvigyék őket.