Lenke
18 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • De abból is kaptunk egy három perces mókát.

 • Ami egy üvegtemplom és egészen Tajvanig kell elmenni érte.  A 17 méter magas 25 méter hosszú és 11 méter széles épületet mintegy 130 üvegtábla felhasználásával építették megközelítőleg 700 ezer dolláros (kb. 202 millió Ft) költséggel. A templom azoknak a nőknek készült, akiknek a feketeláb betegség következtében amputálni kellett a lábukat és akik korábban csak álmodoztak arról hogy magassarkút viseljenek az esküvőjükön. 

   

 • Két nyolcéves kislány került összetűzésbe a törvénnyel Thaiföldön, miután kárt tettek néhány papírban. Ezek nem akármilyen lapok voltak, az augusztusi thai népszavazáson résztvevők neveit tartalmazta, ezért aki kárt tesz bennük, az törvénysértést követ el. Miután rajta kapták őket, rendőrök ki is kérdezték őket, ahol elmondták, hogy csak a szép rózsaszín színük miatt kezdtek el a papírokkal babrálni, nem tudták, hogy nagy jelentőségük van.

  Végül komolyabb következménye nem lesz az ügynek, ugyanis az országban 10 év alatt senkit nem lehet felelősségre vonni a hatályos törvények szerint. A népszavazást egyébként számos tüntetés kíséri, amennyiben sikerrel zárul, úgy a szavazás útján megválasztott kormányok hatalma jelentősen csökken a jövőben.

  (BBC)

 • Méghozzá nem is akárhogy, az épp a San Diegóban zajló Comic Conon árulta el James Gunn, az első és második Galaxis őrzői-film rendezője, hogy a CASIS (Center for the Advancement of Science in Space – A Tudományos Fejlődés Űrbeli Központja) teszi majd rá a film két legnépszerűbb figuráját egy küldetés kitűzőjére.

  leuajeiddcixadbydwnv
  Fotó: youtube