Emma
3 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Novák Katalin államtitkár asszony kapott egy köszöntő üzenetet a munkatársaitól, ő maga büszkélkedett el vele, írta a 444.hu. (Vegyük észre a kép fókuszpontjában álló magabiztos Miniszterelnök Urat is!)

  A szerény véleményem erről, hogy nagy szerencse, mikor valaki érdek nélkül, egyenes gerinccel ennyire felnézhet a főnöke szakmai kvalitásaira! Ez az igazi nyugatias politikai és munkahelyi kultúra, egyáltalán nem jut eszembe a kommunizmus az egészről!

  000novak
  Fotó: newsroom
 • Az angol válogatott, a Liverpool és a Real Madrid korábbi aranylabdás (khm, khm) támadója, Michael Owen zsokénak állt és bemutatkozó futamán rögtön második lett, ráadásul szó szerint királyi közönség előtt. A foci után is van élet.

  (Via

 • Hirtelen magam sem tudom, miért akarná bárki ezt élőben nézni, mindenesetre maguk a nagyságrendek mindenképp érdekesek a Shopify fekete péntek apropóján tartott valós idejű közvetítésében: a vásárlás nemzetközi ünnepén délután percenként átlag 300 ezer dollárt költöttek a fogyasztók.

  Az élő videón a pontok a kereskedelmi egységeket szimbolizálják, a vonalak pedig azt, honnan érkeznek a vásárlók. 

  (Techcrunch)

 • A héten érkezett a mozikba a ’90-es években több bankot és postát kifosztó Ambrus Attiláról szóló A Viszkis című film. És hát hol lenne jobb helye az Antal Nimród alkotását népszerűsítő reklámplakátnak, mint egy OTP bank felett?

  toldi mozi
  Fotó: Toldi mozi/Facebook

  Bárki is volt a marketinges, jár neki a pacsi.

  (Toldi mozi)