Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az eset még szeptember végén történt, de csak most tette közzé a New York-i rendőrség a térfigyelő kamerák felvételeit. A tettesről azt sejtik, hogy Floridában bujkál. Hát valahogy így kell elemelni 470 millió forint értékű aranyat egy őrizetlenül hagyott teherautóról:

  Persze az is észbontó, hogy az értékes dolgok szállítására szakosodott cég biztonsági őrei csak úgy otthagyják az utcán a cuccot, őrizetlenül, de még szórakoztatóbb elképzelni, hogy mi járhatott a tolvaj fejében az akció közben.

  "Nézd már, csak úgy leparkol az a bazi nagy teherautó a város közepén, most pakolnak ki belőle, mi a fenét vihet? Hm, ott egy vödör a platón. Mindig is vágytam egy ilyen vödörre, lehet vagy öt gallonos. Sehol senki, basszus, hát én ezt elviszem. Csak így spontán. Dögöljek meg, ha itt hagyom. Csak odamegyek, leemelem, és már itt sem vagyok. Haha, senki nem vett észre! Húbzmg, de nehéz, mi van ebben, sitt? Ki kéne önteni, de az gyanús lesz... elcipelem a sarokig, ott van egy metrómegálló, lemegyek, majd ott kiöntöm valami sarokban. Milyen fasza kis vödör, lehet benne vagy 40 kiló cucc, és hogy elbírja! A karom meg leszakad. Na még pár lépés, és el is tűntünk. Vannak itt térfigyelő kamerák? Áh, mindegy, egy vacak vödör miatt ki az a hülye, aki balhét csinálna? Na lássuk, mi a fene volt olyan nehéz benne..."

 • Nem nagyon lehet erre mit mondani, a képet köszönjük Midnite_nak.

 • 14524968 10153824064160896 1898263105368266602 o
  Fotó: Zoobudapest.com

  Bejgli, a sörényes hangyász kölyök október ötödikén született meg a Fővárosi Állat- és Növénykertben, és már akkor is nagyon cuki volt.

  Népszerűsége azóta is töretlen, az állatkert pedig ennek örömére Hangyász Hetet tart, így a rövid videók segítségével bárki nyomon követheti, mi is történik a kis Bejglivel:

 • Pedig nem nagy dolog, hogy a San Franciscó-i reptér parallel pályáira egyszerre, szinkronban szállnak le utasszállítók, mégis van valami ebben a videóban, ami miatt valami más magyarázatot követel az agyunk. Ilyen az életben tuti nincs, ez trükk, vagy inkább valami játék, de minimum a gyíkemberek vezetik a gépeket.