Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • DrMáriásról nem igazán lehet azt mondani, hogy nem reflektál melegében a országban zajló eseményekre. Így volt ez akkor is, amikor megfestette André Goodfriendet, a saját lábát mosó Áder Jánost, és most sincs másképp, amikor az emberek a CEU miatt tüntetnek a városban. Legfrissebb képének két címe is van. A rövidebb úgy szól, hogy Szálasi Ferenc fagyival kínálja a CEU-ért tüntetőket. A hosszabb címe pedig kicsit jobban kontextusba helyezi, hogy mit láthatunk, és így szól: 

  Szálasi Ferenc a legjobb indulattal próbálja nemzeti színű fagyijával felfrissíteni a megfáradt CEU-ért tüntetőket, akik azonban ezt előítéleteik miatt elutasítják, s kiderül róluk, hogy igazából Soros-által pénzelt terroristák, akik csak azon mesterkednek, hogy visszatérjen a hatalomba Gyurcsány és bezárja a Felcsúti kisvasutat.

  DrMáriás elmondása szerint a KDNP szavazókra való különös tekintettel meghosszabították a Béke veled! névre keresztelt, és teljes életművét felölelő tárlatát a debreceni Modemben. A politikus portékra, robbanékony szénrajzokra, polipot kihordó apeh-adminisztrátorra fogékony közönség pártállástól függetlenül, május 21-ig látogathat el a kiállításra. 

 • Olvasónk Zsolt (nem, nem magamnak küldtem levelet) küldte az alábbi képet az ország délutáni hőtérképét kicsit átgondolva. Ha panaszkodik a rossz idő miatt, innen tudni fogja ki a felelős!

  unnamed (1).png
 • Javier Duarte 2010-ben lett a mexikói Veracruz állam kormányzója, méghozzá az államban valaha kapott legtöbb szavazattal. Eleinte úgy tűnt, a kormányzók új generációja születhet, akik megújítják majd Mexikót.

  Persze ez túl szép volt, hogy igaz legyen, a férfi 2016-ban lemondott és egy (állami) helikopterrel elmenekült az országból, a hatóságok pedig korrupció miatt körözést adtak ki rá. A férfinak kormányzóként számos botránya volt,

  • több alkalommal is találtak tömegsírokat az államban,
  • legalább 17 újságíró meghalt a 6 éves kormányzósága alatt
  • és természetesen rengeteg közpénz is eltűnt.

  Ez utóbbi talán a legdurvább, az április közepén Guatemalában elfogott férfit ugyanis nagyjából 

  3 milliárd dollárnyi közpénz

  kiszipolyozásával vádolják, feleségét pedig azzal, hogy ebből 500 ezer dollárt költött egy egész raktárnyi cuccra, naplójában pedig azt írta: "megérdemlem a jólétet".

  Az ehhez hasonló történetektől érezhetjük igazán azt, hogy egy nagyszerű országban élünk. Politikusaink sosem tennék ilyesmit, a gazdasági csoda pedig kemény munka, elszántság és ész eredménye.

  (USA Today)

 • Pedig Alex Jones rádiós műsorvezető és az Infowars.com nevű kamuhíroldal vezetője mindent elkövetett annak érdekében, hogy bebizonyítsa, ő valójában nem akkora kettyós, mint amekkorának a műsoraiban tűnik. Ő magát Jack Nocholsonnal szólva, pusztán úgy jellemezte magát és munkásságát, mint aki szerepet játszik.

  Korábban már írtunk arról, hogy a rádióadásaiban rendszeresen rohamot kapó és szenvedélyesen beszélő férfi miféle vad elméleteket terjeszt onnantól kezdve, hogy Hillary Clinton sátánista rituálékat folytat egy pizzéria pincéjében odáig, hogy miféle háttérhatalmak alakítják a világot.

  Aztán kiderült, a családi élete sem felhőtlen, a férfival szemben a volt felesége pert indított a gyermekeik elhelyezéséért, akik eddig a férfinál voltak elsődlegesen, de most egy Travis megyei bíró a nőnek adott igazat, a gyerekek mostantól a nőnél lesznek, Jonesnak csak láthatási joga lesz, az is a nő otthonában.