Alfréd
4 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

A durva izraeli határkerítés Banksy miatt lett nagyon ismert. Megnéztük a graffitis határzónába épült elvarázsolt hoteljét is, és kiderült, hogy a Föld legértékesebb kerítésére néz. Bónusz: Banksy testmagassága.

Dinamikusan növekszik az olasz koronavírusos megbetegedések száma, 11 települést lezártak, onnan se ki, de be sem lehet menni. A nagyvárosok is készülnek.

A gyöngyöspatai romák kártérítését felfüggesztette az állam, ami a tüntetők szerint a jogállam megsértése. Romák, nem romák indultak a Kossuth térre. Iványi Gábort azért imádkozik, hogy "Isten szabadítson meg minket az alkalmatlan és gonosz miniszterelnöktől."

tovább...

Commodore64-es játék ihlette a zenéjét, a Béke művházban forgatták a klipjét, és arról szól, milyen kimerevíteni a banketthangulatot, az elmúlás fiatalon boldog-szomorú érzését.

Heti best of

A nemzetbiztonság is vizsgálódik a szüleitől elvett kisbaba ügyében, a szálak a Köztársasági Őrezred botrányos körülmények között távozott volt pszichológusához vezettek. Posta Imre mindenhol cionistákat lát, ellenkormányt hozott létre, és úgy érzi, Orbánék elkezdték átvenni a szövegeit. Konteós portré.

ezen a napon

Éppen száz éve szabadalmaztatták az Enigmát, azt az elektromechanikus szerkezetet, ami a világháború egyik főszereplőjévé vált.

Nemcsak pénzt, de összkomfortos öröklakást, intarziás televíziószekrényt és szocialista autócsodát is hozott Lottó Ottó az ötvenes-hatvanas években. A sorsjáték tárgynyereményei és egy korszak kirakat-pillanatai a Nagyképben

Videók

Ha belebukik, megint az utcára kerül, de amíg nincs lakcíme, rendes állást sem talál. Öt éve próbál kitörni Zsolt, a miskolci darukezelőből lett fémgyűjtő kunyhólakó.

Az átlagos jegyár 55, a top100 koncertturné bevétele 93 százalékkal emelkedett 10 év alatt.

Iszonyatosan brutális lett a szósz, magas erőfaktorral, miközben mégis szépen ki lehetett érezni az ízeket.

Közélet

A valódi vezetés izgalmas, érzel­mekkel telített és mélyen humá­nus. Akkor, ha emberközeli vezetési alapelvekre épül.

Tovább a Dívány Címlapjára

Az élet néha úgy hozza, hogy meg kell húzni egy bilincset, vagy csavart. Vagy el kell vágni egy gyorskötözőt. Vagy kibontani egy sört.

Tovább a Totalcar címlapjára

Az erkély a legtöbb lakásban sajnos lomtárrá válik, pedig nagyszerűen ki lehetne használni. Azonkívül, hogy teleültetjük növényekkel, ez lehet az a hely, ahová elvonulhatunk vagy lelkileg is egy kicsit feltöltődhetünk.

Kitűnő helyen, a XIII. kerület jó közlekedésű részén akad egy minőségi, új társasház, melyben már csak néhány lakás maradt.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor