Hella
16 °C
28 °C

De ő még nem tudja, akar-e újrázni. Azt mondja, ha a Fidesz erősödni akar Budapesten, ahhoz a kormánynak több pénzt kell adnia. Lehet, hogy mégis egyszerre újítják fel a Lánchidat és az Alagutat, és elképzelhető, hogy nem lesz mobilgát a Római vitás szakaszán.

tovább...

Videók

Az olyan örökzöld sorozatoktól, mint a NCIS, CSI, a Szulejmán és a Barátok közt egyszerűen soha nem tudunk szabadulni. Ennek okait szedtük most össze.

A ma hetven éves Presser Gábor olyan természetes adottság, mint a levegő. Ötvenöt év alatti honfitár­saink sosem éltek a zenélő Presser nélküli világban.

Tovább a Dívány Címlapjára

Eddig úgy tűnt, a díszeitől megfosztott Cactus lesz az egyetlen kompakt Citroën, de most mintha visszakoznának a gyáriak.

Tovább a Totalcar címlapjára

„Két éven keresztül próbáltalak erről az útról visszahozni hozzánk” – írja olvasónk a férjéről, aki szerinte teljesen megváltozott.

Döbbenetes, hogy a Szomszédok forgatásának helyszínén már a kis lakások is jóval 20 millió forint fölött kezdődnek.

A hétvégi házakról a legtöbb embernek az A-alakú alpesi faházak ugranak be. De miért szeretjük annyira ezt a formát, és vajon mi lehet az oka annak, hogy még mindig megihleti a tervezőket?

Olyan friss, izgalmas filmeket ajánlunk az HBO GO kínálatából, amik nem futottuk a mozikban.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!