Eleonóra
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még egy hete sincs, hogy Drotár Adrienn bejelentette: végleg visszavonul, nem folytatja tovább, kilép a pártjából. Azonban a Magyar Gazdáknál és Polgároknál sem eszik olyan forrón a kását: az alelnökőn mégis marad! A hajdúszoboszlói városi tévén foglalta össze, miért döntött most így, mi pedig még összébb foglaltuk, hogy önöknek már ne kelljen végigizgulni az egész riportot:

  Ha esetleg hiányérzetük maradt, itt az egész interjú, a politikus asszony a 11. perc körül kezd:

 • Michael Fassbender, James Franco, Noomi Rapace, Katherine Waterston, Guy Pearce és Danny McBride is szerepel Ridley Scott következő filmje, a Nyolcadik utas, a halál-filmek előzménye, a Prometheus folytatásában, az Alien: Covenantben. Szerdán pedig érkezik az első rövid videó a filmből: ezt vezeti fel a stúdió az első, a film díszletei közt készült fotóval a stábról. Nem sok, de a rajongóknak rossz hír, hogy valószínűleg a szerdai adag sem lesz ennél sokkal több. De ne legyen igazam.

 • A Légy jó mindhalálig óta tudjuk, hogy egy kollégista életében mindig nagy ünnep, ha csomagot kap otthonról, igazából mindegy is, mi van benne. (A "mindegy" definícióját persze a klasszikus kollégista anekdota szerint kell értelmezni, miszerint mindegy mit csomagolsz anyu, de a pálinkásüveget jól zárd le, mert ha kiömlik, elázik a pénz.)

  A 21. század Nyilas Misije amerikai, Connor Cox a neve, és elsőéves a Westminster College-ben, Pennsylvaniaban, egyébként Marylandben lakik, vagy 600 kilométerrel odébb. A csomagjának történetét sem Móricz Zsigmond írta meg, hanem a Buzzfeed.

  A sztori röviden: hősünk pakkot kap otthonról, örül neki, kinyitja, és azt látja, hogy a doboz tele van szeméttel, üdítős dobozok, papírhulladék, használt papírzsebkendők, szakadt nejlonzacskók, csokipapír, ilyesmi. Felhívja anyut, hogy izé, hát ez meg mi, és erre olyan K.O. jön, amit legutóbb az ereje teljében levő Mike Tyson ellenfelei kaptak a ringben:

  "Ez a szemét a szobád padlójáról, amiről mondtam, hogy szedd össze és vidd ki a kukába, amikor legutóbb itthon voltál."

  Ne csodálkozzunk, hogy az internet hősként ünnepli Mrs. Coxot.

 • Senki! – válaszolták a kérdésre Oji város illetékesei, és Japán Nara tartományában megbúvó kies városról az alábbi vidám videót készítetteték el.

  A főhős a város kabalaállata, azaz Jukimaru, Sotoku herceg (kora középkori japán kormányzó, politikus) kedvenc kutyája, ami szobor formájában fel is tűnik a film kezdetén az egyik szentélyben, hogy aztán drónná válva végigröpködje a város nevezetességeit.