Jusztina
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Theresa May brit miniszterelnök ma fogadta Donlad Tuskot az Európai Tanács elnökét, hogy beszélgessenek kicsit a brexitről.

  Valószínűleg egy ideje már várhatták a kézfogást a fotósok a Downing street 10 előtt ácsorogva, mert a Reuters ilyenkor szokásos képei között volt egy bónusz kocka is, ami hosszabb unatkozásra utalt:

 • A legjobb csel a futballban az elengedés. Nem kell mást tenni, csak úgytenni, mintha, aztán megállítani a mozdulatot, és a labda gurul az üres területre, a védő meg megy a másik irányba.

  Elmondva persze egyszerűbb, de James Rodrigueznek a gyakorlatban sem jelent gondot, akkor sem, ha első osztályú, a Schalke az ellenfél. Az alábbi szerénységet ellenük követte el még pénteken, de az ilyesmit soha nem késő, és mindig nagyon jó nézni.

  A két schalkés tényleg egymást törte össze, miközben a labdához közük nem volt.

  (A videó csak tükrözve van meg, de a lényegen semmit sem változtat.)

 • A Margit híd budai hídfője elég zűrös környék bringás szempontból, de most egy problémával kevesebb lesz. A Duna partján hasító bringaútnak itt ugyanis egy olyan jobbkezes kereszteződése van, amit semmi nem indokolt. Ráadásul a lámpák is úgy eresztették rá a kerékpáros forgalmat, hogy az két irányból pont egyszerre ért oda. 

  üres
  Fotó: napi.hu

  A napi.hu megkérdezte az illetékeseket, hogy is van ez, ők pedig azt mondták: "több kerékpáros jelezte már a problémát, így felülvizsgálták a kereszteződés szabályozását és indokoltnak tartják a módosítást". 

  Hurrá, ha így lesz, feltétlenül beszámolunk róla. A részleteket a napi.hu cikkében érdemes elolvasni.

 • jlaw

  Elnézést kérünk a kicsit kattintásvadász címért, annyi történt, hogy Jennifer Lawrence is bekerült Jimmy Kimmel késő esti beszélgetős műsorának egyik szegmensébe, amiben hollywoodi sztárok olyan Twitter-üzeneteket olvasnak fel, amik róluk szólnak és különösen gonoszak.

  Jennifer Lawrence-ről egy ismeretlen azt írta, hogy biztosan minimális lelkesedés mellett szokott kézimunkázni az ágyban. A lényeg pedig a színésznő reakciója. 

  A videóban látható még Alec Baldwin, Emma Watson, Gwyneth Paltrow, Nikolaj Coster-Waldau, Kristen Bell, Michael Keaton, Jim Parsons és a friss Emmy-díjas Elisabeth Moss is.