László
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sehol nem utálják annyira a bringásokat, mint a Margitszigeten - írtuk pár napja, konstatálva, hogy az Árpád hídon hivatalosan kijelölt kerékpárútról többé nem lehet szabályosan lehajtani a szigeti úttestre, csak a futósávon keresztül, vagy a KRESZ hatályos szabályaival nem törődve, behajtva a parkba, a gyalogosok közé.

  Kedden reggel újra erre bicikliztem, gondoltam, megnézem, hátha történt valami megnyugtató változás. És változás történt, csak épp nagyon nem megnyugtató: most két, ocsmányul és

  látszólag indokolatlanul odahányt kordon állja el a futók útját

  a bringások elől az utat lezáró korlát mellett. De szerencsére ezek mozgatható kordonok, úgyhogy reméljük, bár reggel sem indokolta semmiféle munkálat az ottlétüket, azért hamarosan eltűnnek onnan.

 • Sérülés miatt lemaradt a magyar futballválogatott andorrai szégyenéről a Kazahsztánban futballozó Elek Ákos, de azért így is megkapja a magáét a Kajrat Almatinál a csapattársaktól, erről a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt.

   Gondolom, utólag nem bánja, hogy kimaradt...

  – Kimaradtam? Ugye most csak viccel? Azóta Andorra a becenevem a Kajrat öltözőjében. Hogy lehetne ebből kimaradni? A válogatott tagjának érzem magam, és ha nincs a sérülés, ott lettem volna a többiekkel, nem gondolom, hogy megúsztam volna. Erről a vereségről, látja, itt is értesültek, és nyilván nem esik jól, amikor ezzel cukkolnak. Ha idegesít a dolog, visszakérdezek: néztétek tavaly az Európa-bajnokságot? Na, akkor viszont csöndben vannak.

 • baby-elephant-falling-down.gif

  Ha valaki képes úgy végignézni a videót - különös tekintettel a felborulás és a lógó ormánnyal anyuhoz szaladás részre - hogy nem kezd el infantilisen vigyorogni, annak valószínűleg kősziklából van a lelke, jégből a szíve, és még az is lehet, hogy személyesen az orr nélkülire sminkelt főgonosz a Harry Potterből, akinek most nem jut eszembe a neve, de nem is baj, mert úgyse szabad kimondani.

 • Mert de. Egy dallasi utcazenész tolja a The Troopert egy Maiden-koncert előtt. (Figyeljük meg, hogy a közönség adományainak nem egy hangszertok vagy klasszikus kalap van kitéve, hanem egy vödör, joggal.)