Egyed, Egon
13 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megvan a Weapon of Choice című Fatboy Slim-nóta videója, amiben Christopher Walken jár elképesztően vicces táncot

    Na, Jonze új videójában Margaret Qualley, a Hátrahagyottak című HBO-sorozat egyik főszereplője,  Andie MacDowell színésznő lánya szerepel és ad elő egy pompásan koreografált, szuggesztív táncot, amivel egyébként a Kenzo kozmetikai cég egyik parfümjét reklámozza. A koreográfiát az a Ryan Heffington rakta össze, aki Sia Chandelierjét is megcsinálta.    

  • A Szíriai Turisztikai Minisztériumot nem annyira zavarja, hogy a polgárháború sújtotta országról aligha az jut bárkinek is eszébe, hogy oda menjen nyaralni. Nemrég tettek közzé egy imázsvideót, amiben a tengerparti Tartúszt ajánlgatják a turistáknak, akiknek azért érdemes tudnia, hogy májusban az Iszlám Állam három merényletet is elkövetett a városban.

    A központi kormány által ellenőrzött területen egyébként nincs háború, de ennek ellenére azért valószínűleg nem árasztják el a turisták. A minisztérium azért közzétett egy statisztikát, ami alapján idén júliusban 30 százalékkal nőtt 2015 júliusához képest, de mondjuk a konkrét számokról nem tudni semmit, úgyhogy azt nem lehet tudni, hogy ez valójában mit mond el a szíriai turizmus felvirágzásáról.