Nándor
7 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kedden számoltunk be róla, hogy egy buszvezető tüntet a Rákóczi úton, hogy felhívja a kerékpárvezetők figyelmét: ebben a buszpársávban nem lehet bringázni.

  A helyzet kedden
  A helyzet kedden
  Fotó: Bődey János / Index

  A dolog azóta is tart, sőt egy rakás rendőrnek ad munkát: ott állnak, és udvariasan figyelmeztetik az arra kerekezőket, hogy a tüntető úrnak igaza van, tessék kimenni ebből a sávból.

  Az egészet a Critical Mass Facebook-posztjában magyarázzák el részletesen, ahol az is kiderül, merre érdemes tekerniük azoknak, akik a Keletitől szeretnének eljutni az Erzsébet hídig.

 • Ha már Texasban jár az F1 a hétvégi Amerikai Nagydíj miatt, igyekeznek a környéken mindenféle hasznos programot szervezni a pilótáknak. A jelek szerint a a Mercedes a NASA-hoz nézett be Houstonba, ahol ruhapróba is volt.

  22637275 1527123600714832 7517020940773883904 n
 • Csodálatos összeesküvés-elmélet terjeng a Twitteren Melania Trumpról egy napokban megjelent felvétel miatt: rengetegen meg vannak győződve, hogy múlt pénteken nem is a first lady állt Donald Trump mellett egy sajtótájékoztatón, hanem a hasonmása.

  Az egész őrület azzal indult, hogy egy Joe Vargas nevű felhasználó kiposztolta az alábbi videót az eseményről, és hozzátette: „Ez nem Melania. Félelmetes belegondolni, hogy eddig elmentek, és azt próbálják beadni nekünk, hogy ez ő a tévében. Vajon mi minden másban hazudtak nekünk.”

  Trump egyébként a videón arról beszél, hogy a felesége, aki éppen ott áll mellette, nagyon fontosnak talál egy bizonyos témát, és aktívan részt is vesz majd benne. 

  A posztot azóta 53 ezren osztották meg és 84 ezren kedvelték, készült egy rakás összehasonlító kép is, de a legjobb érv a Melania-dublőr ellen az alábbi posztban olvasható: „Hol találnának még egy nőt, aki megjelenik vele különféle helyeken?”

  • 1072
   Egy gyíkember
  • 394
   A hasonmása
  • 169
   Melania Trump
 • Egyelőre még nem teljesen világos, hogy mi zajlik a szemünk előtt, de mintha a kormányban valaki a fejébe vette volna, hogy egy csapásra megállítja a népességcsökkenést, de valamilyen fura terv részeként ezt a témát a KDNP csapatára bízták.

  És ez volt az a pont, amikor egész - egyébként remek - kezdeményezés közröhejbe is fulladt. Nem túlzok. Harrach Péter és a KDNP-s apukacsapat például éppen aznap állt ki sajtótájékoztatón népességfogyásról és nőkről, meg szexi jövőképről beszélni, amikor párttársuk, Aradszki András a parlamentben a sátánról és a fatimai harmadik titokról beszélve készült feltárni a bevándorlás hátterét.

  És ezzel teljesen tévútra is vitte a kérdést. Már a fenevad áll szemben a tudománnyal, ami jól jelzi, hogy mennyire gondolják komolyan ezt az egészet. Akárhogy is, a KDNP azóta is az irracionális és a kutatásokkal megalapozott tények között lavíroz.

  A kereszténydemokraták csütörtökön például az év legnyomasztóbb kampányával álltak elő. Képekre írt rövid üzenetekkel kezdték bombázni a társadalmat, hátha ettől bizseregni kezd majd a nők méhe, és visszatér a férfiak önbecsülése is.

  A kampányról sajnos csak azt nem lehet megtudni, hogy kinek szól. Inkább arra mutat rá, hogy mit gondolnak a KDNP nőhibáztatónak tűnő apukái arról, hogy miért nem születnek Magyarországon gyerekek. Megtudhatjuk például, hogy inkább a férfiak azok, akik felelős ember módjára tudnak gondolkodni, akiknek számít a család, a nemzet, és míg ők vállalnának gyereket, a nők nem igazán. A nők gyerekvállalás helyett inkább választják a magányt. Meg a játszótéri kishintát.

  Bezzeg a férfiak! Titokban minden férfinek egy kis rózsaszín cipőcske van a szíve helyén, ha meg nem, akkor elmegy egy olyan stadionba, ahol rajta kívül senki más nincs, és egyedül leül a nézőtérre.

  Mondjuk ez legalább némi realitásról ad tanúbizonyságot, hiszen tényleg nagyon kevesen járnak stadionokba meccset nézni.

  Ami biztos, hogy ha ettől a kampánytól nem indul be a nők szülési kedve, akkor nem bennük van a hiba.

  gyermekvallalas2