Márta, Flóra
18 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Demokrata Párt Philadelphiában tartott konvenciója előtt azt találgatta a sajtó, vajon hogyan fogja viselni a 69 éves exelnök azt, hogy már nem az övé a főszerep és csak díszletként van ott felesége, a jelöltséget elnyerő Hillary Clinton mögött. A nagyobb bakik és kínos elszólások ezúttal elmaradtak, de azért bőven akadtak furcsa pillanatok. Például, amikor felesége beszéde alatt kicsit behunyta a szemét, aztán még egy kicsit úgy is tartotta:

  Azt viszont láthatóan sokkal jobban élvezte, amikor egy színes lufi került elé:

  És mindez még egyszer, videón:

 • Tűzoltók mentették le a házfalon rekedt önjelölt pókembert, ezzel a címmel posztolt a katasztrófavédelem egy videót egy péntek hajnali mentésükről. A VIII. kerületben, a Kisfaludy utca egyik társasházának külső falán, egy gázkéményen akart felmászni egy férfi az emeletre, aminek az lett a vége, hogy a tűzoltók alpintechnikával szedték le onnan. A férfi megúszta, csak kisebb sérüléseket szerzett.

 • Nem igazán értem, miért száll meg valaki ilyenben, talán az "imádok kempingezni, csak már öreg/lusta/kényes vagyok hozzá" emberek lehetnek a célcsoport. Mindenesetre így néznek ki a szobák a Huettenpalast Hotelben:

  227323 219818038048193 6852810 n
  Fotó: Huettenpalast Hotel
  Hut8
  Fotó: Huettenpalast Hotel

  Bár nem tartozom a fenti célcsoportba, kifejezetten tetszenek. [via curbed]

 • Nyugi, csak egy emlékérme. A forint ugyanis augusztus 1-én lesz 70 éves, ez meg amolyan szülinapi ajándék. Jól néz ki, nem?

  penz
  Fotó: mnb.hu

  Az ezüst 10 ezres és a színesfém változatú kétezres mellett, 50 forintosokat is vernek az évforduló alkalmából, ez utóbbiak forgalomba is kerülnek. További részletek itt.