Jeromos
9 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha esetleg nem volt még esélye elcsípni a Budapesten forgató Harrison Fordot egy közös fotóra, akkor itt egy újabb, ezúttal szervezett lehetőség. Az Omaze egy adománygyűjtő oldal, ami már évek óta működik együtt a legnagyobb sztárokkal, hogy fontos ügyeknek kalapozzon pénzt. A különböző kampányok általában arról szólnak, hogy minimum 10 dollárt kell felajánlani és akkor az adakozók közül egy szerencsés nyertes személyesen találkozhat az akcióban éppen résztvevő sztárral valamilyen menő helyen.

  Aki tehát ezen az oldalon keresztül felajánl 10 dollárt, annak van esélye Budapesten meglátogatni a Szrányas fejvadász 2 forgatását, fotózkodni és beszélgetni Ryan Goslinggal és Harrison Forddal és pluszban még egy közös étkezés is benn van Ryan Goslinggal. Ha nagyobb esélyt akar valaki a győzelemre, akkor 10 dollár helyett adakozhat 50-et, de akár 10 000 dollárt is költhet erre a nemes ügyre, ami nagyobb nyerési esélyek mellett még egy dedikált Harrison Ford plakát is jár.

  Aki Ben Affleck vagy Matt Damon rajongó, annak sem kell csüggednie, a két sztár is részt vesz egy akcióban, ott ugyanezek a feltételek, a nyeremény viszont az, hogy a két sztárral, illetve az NFL-ben játszó Tom Brady-vel lehet pizzázni meg sörözni Bostonban.

 • Iggy már nagyon rég bejelentette, hogy aktképhez fog modellt állni, most végre megszülettek a művek, 22 művésznek adatott meg a lehetőség. Novembertől a Brooklyn Museum-ban lesznek láthatóak az skiccek.

  A dologban semmi feltűnősködési vágy nincs, legalábbis ezt állítja az énekes. Az Entertainment Weekly-nek adott interjúban azt mondja, nem a meztelenkedés volt a lényeg, a projekt dokumentálni hivatott

  azt, ami megmaradt belőlem.

  A sztár a képek alapján picit gyűrött, picit öreg, de azért a miénk. Szépségének titka pedig továbbra is:

 • Sosem gondoltam, hogy a magyar népmese stáblistája okozhat meglepetést, erre pont a magyar népmese napja előtt vettem észre, hogy bizony de.

  A rigófüttyből kivirágzó matyóhímzések között ugyanis nem más neve kerekedett ki, mint Gattyán Györgyé. Na jó, nem Szabó Gyula helyett, hanem koproducerként, de a pornóból milliárdossá lett vállalkozó neve itt mégis váratlan. 

  Bár, ha jobban belegondolok, a sorozattól nem is áll messze a pajzánkodás, itt van például ez a mese, aminek még nem is Gattyán volt a producere. Talán épp ezt látva csapott a fejére, hogy igazán csorgathatna egy kis pénzt az utánozhatatlan mesesorozatra. Ebben a mesében a királylány táncoló malacokért cserébe vetkőzik egy gyereknek, aki aztán a titkok birtokában megszerzi majd a lány kezét is. Ehhez már csak ellenfelét kell legyőznie, akit vele együtt fektettek be a királylány ágyába.

 • Valamiért rettentően népszerű lett az elmúlt években a frissen megjelent telefonok legkülönfélébb módszerekkel történő tesztelése. Kalapácstól elkezdve a folyékony nitrogénig nagyjából minden volt már, a dolog pedig általában szegény készülék totális megsemmisülésével jár.

  Ezt a hullámot lovagolja meg a TechRax új videója, amelyben egy iPhone 7 Plus töréstesztét láthatjuk

  a Burdzs Kalifa tetejéről.

   A világ legmagasabb épületeként számon tartott, 828 méteres felhőkarcoló természetesen túl magasnak bizonyult ahhoz, hogy az iPhone túlélje a zuhanást, a telefon annyira összetört, hogy még az iCloud trackerével sem találták meg.

  Ha  kíváncsi az iPhone röptére, itt megnézheti: