Vendel
7 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Beszólt Donald Tump amerikai republikánus elnökjelöltnek és támogatóinak Eminem. "Ne aggódjatok, dolgozom egy albumon, addig is itt van valami" - írta Eminem a Twitterén ahová belinkelt egy csaknem nyolcperces felvételt.

  Eminem átkozottnak és zavarosnak nevezi friss dalában Donald Trumpot, aki "azt gondolja magáról, semmire sem kell válaszolnia senkinek". Csütörtöki cikkében a Rolling Stone magazin kiemelte, hogy Eminem Donald Trump számos követőjét, támogatóját sem kímélte "kampánybeszédében".

  Beszól Chuck Norris színésznek, megkérdőjelezi Robin Thicke énekes férfiasságát, de nagy pofont kap Edward Norton filmszár is, aki Eminem szerint egy emelkedő legendából változott át hátrányára, utalva például Norton ecuadori találkozására az ottani, populistának tartott vezetéssel.

  Trump és Eminem nem mindig voltak ellenségek. 2004-ben Eminem partyt rendezett Encore című lemeze megjelenése és Shade 45 elnevezésű rádiócsatornája beindulása alkalmából, és a rendezvényen váratlanul megjelent Trump, aki magasztalta Eminemet.

 • Mindenre van tudományos magyarázat! Most éppen arra a fontos, minket is foglalkoztató kérdésre, hogy miért kellett mobilvécével kikövezni a Nyugati pályaudvar előtti biciklitárolót. 

  podm
  Fotó: Áron / Olvasónk  A HVG megkeresésére érkezett a válasz, ami szerint: "Az utasforgalom számára biztosított közlekedési sávszélesség nem csökkenthető, a munkaterületet határoló kerítés sem helyezhető a falsíkhoz közelebb a munkálatok helyigénye, illetve a szükséges védőtávolságok miatt. A kényelmetlenségért kerékpáros utasaink türelmét és megértését kérjük. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a pályaudvar túloldalán, az elővárosi vágányok melletti is található kerékpártároló"

 • Lassan úgy érezheti magát az újságíró Kósa Lajos sajtótájékoztatóin, mintha az egyetemen ülne és hallgatná a tanár előadását. A Fidesz frakcióvezetője már szinte rendszeresen ad szakmai útmutatást az újságíróknak és tévéseknek, a sajtótájékoztatókat megszakítva.

  Tegnap az alkotmánymódosítás volt napirenden, de volt egy riporter, aki szerette volna más témában is megkérdezni Kósát. Ez természetesen nem tetszett neki és szóvá is tette a sajtónak.

 • Elég sok járművet küldtek már a Marsra az elmúlt években, a legtöbb egymástól viszonylag távol eső területeken szállt le. Ezeket a helyeket mutatja az ábra is. A Schiaparellinek az Opportunity közelében kellett volna leszállnia, utóbbi videóra is vette volna a leszállást, ha sikerült. De még nem tudni, sikerült-e.

  1gqxqrpd38sx.gif