Nándor
7 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bierpinsel névre hallgat, 47 méterre magasodik egy metrómegálló fölé és 1976-ban adták át. A Ralph Schüler és Ursulina Schüler-Witte tervezte burjánzó gombaszörnyben három szinten működtek mindenféle éttermek és lokálok, de állítólag bárki bármit nyitott itt, az csődbe jutott. Most a Sotheby's hirdeti eladásra, akinek van 3,2 millió eurója vagyis durván egymilliárd forintja, az már kattinthatja is a diszkógömböt a város felett. Persze akinek nincs annak is érdemes végignézni a hirdetés képeit, elég klasszak.

 • Kedden számoltunk be róla, hogy egy buszvezető tüntet a Rákóczi úton, hogy felhívja a kerékpárvezetők figyelmét: ebben a buszpársávban nem lehet bringázni.

  A helyzet kedden
  A helyzet kedden
  Fotó: Bődey János / Index

  A dolog azóta is tart, sőt egy rakás rendőrnek ad munkát: ott állnak, és udvariasan figyelmeztetik az arra kerekezőket, hogy a tüntető úrnak igaza van, tessék kimenni ebből a sávból.

  Az egészet a Critical Mass Facebook-posztjában magyarázzák el részletesen, ahol az is kiderül, merre érdemes tekerniük azoknak, akik a Keletitől szeretnének eljutni az Erzsébet hídig.

 • Ha már Texasban jár az F1 a hétvégi Amerikai Nagydíj miatt, igyekeznek a környéken mindenféle hasznos programot szervezni a pilótáknak. A jelek szerint a a Mercedes a NASA-hoz nézett be Houstonba, ahol ruhapróba is volt.

  22637275 1527123600714832 7517020940773883904 n
 • Csodálatos összeesküvés-elmélet terjeng a Twitteren Melania Trumpról egy napokban megjelent felvétel miatt: rengetegen meg vannak győződve, hogy múlt pénteken nem is a first lady állt Donald Trump mellett egy sajtótájékoztatón, hanem a hasonmása.

  Az egész őrület azzal indult, hogy egy Joe Vargas nevű felhasználó kiposztolta az alábbi videót az eseményről, és hozzátette: „Ez nem Melania. Félelmetes belegondolni, hogy eddig elmentek, és azt próbálják beadni nekünk, hogy ez ő a tévében. Vajon mi minden másban hazudtak nekünk.”

  Trump egyébként a videón arról beszél, hogy a felesége, aki éppen ott áll mellette, nagyon fontosnak talál egy bizonyos témát, és aktívan részt is vesz majd benne. 

  A posztot azóta 53 ezren osztották meg és 84 ezren kedvelték, készült egy rakás összehasonlító kép is, de a legjobb érv a Melania-dublőr ellen az alábbi posztban olvasható: „Hol találnának még egy nőt, aki megjelenik vele különféle helyeken?”

  • 1359
   Egy gyíkember
  • 521
   A hasonmása
  • 240
   Melania Trump