Friderika
10 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Stephen King könyvéből készült Az legújabb változata szeptember legnagyobb sikere. Az egész világ, beleértve az amerikai és a magyar mozizókat, akik odavannak érte. Valószínűleg az idei halloweeni szezonban a szokásosnál is több ijesztő bohóc járja majd az utcákat némi édesség reményében.

  De a jelmezek mellett a konyhába is betört a bohócőrület, JK Denim cukrászművész pedig egy 13 perces videóban mutatja meg, hogyan kell ilyen rettenetesen élethű tortát készíteni.

  Aki esetleg kevésbé félelmetes tortaszobrokat nézegetne, annak ajánljuk a művész Instagramját, ahol elég sok békés alkotást lehet találni.

  I made sooooo many!

  A post shared by JK Denim (@koalipops) on

 • Ami elméletben és a terveken olyan kitűnően néz ki, az a gyakorlatban maga lehet a káosz és a gyötrelem, erre bizonyíték egy iskolás tanuló kedd esti Facebook-posztja, amire alig fél nappal a posztolás után érkezett 7,5 ezer like, meg több ezer megosztás.

  Emőke vidéki középiskolás, és felnőtt fejjel is szinte elképzelhetetlen teherről ír. Nem elég, hogy minden nap fél hatkor kell, hogy időben odaérjen az iskolába, ott van nyolc órája, és mire hazaér, kb fél öt. Akkor eszik, de ezek után a tanárok még elvárják, hogy valamennyit - csak egy órát - foglalkozzon a témával is.

  Tényleg elgondolkodtató, hogy a magyar iskolarendszer működtetői, és itt Emőke hangsúlyozza, hogy nem a tanárokra gondol, mit várnak el a gyerekektől? Ő például, ha fél tízre végez mindennel,

  mit tudok csinálni fél tízkor? Semmit. Sportolhatok? Találkozhatom a barátaimmal? Játszhatok a házi állatommal,akiért felelősséggel tartozom? Nem. A napom ugyanaz minden egyes nap. 

 • No More Nazis a címe az új előzetesnek a hamarosan megjelenő Wolfeinstein2-höz, és nem csak a kőkemény hentelést meg a groteszk poénokat mutatja meg, hanem tele van kikacsintós utalásokkal a mai, Donald Trump-szélsőjobb-szélsőbal korbácsolta amerikai közhangulatra is. Nevettem rajta:

 • Mármint összes ikonikus filmes felébredése. Ennek a minivideónak a készítői akkor éppen önre gondoltak.