Pandora, Gabriella
6 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Oké, két évre felfüggesztve, de börtönre, ami a második büntetési kategória (a legenyhébb a fogház, a legsúlyosabb a fegyház). És oké, csak első fokon. No de akkor is: mivel töltötte a büntetés kihirdetésének napját az ország egyik két lábon járó nótafája?

  A Facebookon két privát és egy hivatalos oldala is van, ez utóbbi egy december 3-i adventi köszöntés óta nem frissült. A privát oldalak közül az egyiken november 18-án volt utoljára poszt, a másikon azonban ma is pörgött az élet, mint Best of Zeneexpressz CD-k a Mahasz karácsonyi partiján. (Hogy melyik a valódibb, azt nehezen tudnám megmondani, akárcsak ő, én is Békésből származom, és mindkét oldalán vannak közös ismerősök, az egyiken hat, a másikon kilenc.)

  Szóval ez utóbbin intenzív élet folyt hétfőn is: néhány órája Simicskó István albumát osztotta meg, előtte volt bajai karácsonyfa, karácsonyi nagyárverés, és persze saját zenebutikos műsoruk beharangozása sem maradt. De a legszebb talán mégis az, hogy Árpád nevű ismerőseinek saját dalával kívánt nagyon boldog névnapot – mármint pontosabban az Egy szál harangvirág általa elénekelt változatával.

 • Köszönjük, MTI, most már nyugodtabb lesz az álmunk.

  Továbbra is magas a biztosítók szavatolótőke-feltöltöttsége

  Ha belekattint az ember a hírbe, akkor kiderül, hogy nemcsak hogy magas, de ráadásul

  a szektor szavatolótőke-feltöltöttségi szintje egy év alatt több mint 8 százalékponttal bővült

  is.

  Hurrá, ez minden létező világok satöbbi.