Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Blumhouse gyakorlatilag ontja magából mostanság a kisköltségvetésű, de új koncepciókat felvonultató horrorokat, gondoljunk csak a M3GAN-ra, a Felelsz vagy mersz-re, vagy az Öt éjjel Freddy pizzázójában-ra. Ez persze még önmagában jót is tehetne a zsánernek, de a számot vetve azért mégiscsak több baklövés született az utóbbi időben a stúdió futószalagján, mint instant klasszikus.

    Képernyőfelvétel (405).png
    Fotó: YouTube

    Az AfrAId (magyarul: aMItől félsz) már első ránézésre sem nem lóg ki a Blumhouse égisze alatt elkészült filmek sorából. A történet szerint a John Cho által alakított Curtis családja lehetőséget kap, hogy egy olyan mesterséges intelligenciát próbáljanak ki az otthonukban, amely arra hivatott, hogy segítse őket a mindennapokban. 

    A frissen beüzemelt digitális családi asszisztensnek, azaz AIA-nak köszönhetően így megtudhatják milyen az, ha a szokásos unalmas, kellemetlen, vagy épp ne kívánatos családi ügyeket egy gépre bízzák, ami mindent elintéz – pontosabban, gyorsabban, készségesebben, mint a szülők és a három gyerekük.

    Ahogy persze az várható, az MI hamar kezébe veszi az irányítást, és eszközökben nem válogatva igyekszik manipulálni, irányítani, vagy épp jobb belátásra bírni a család tagjait. A virtuális asszisztensnél persze elgurul a csapágy, és kegyelmet nem ismerve tör azoknak az életére, akik lázadni mernek a az utasításai ellen.

  • Tóth Andi pár hónapja sütős-főzős témában indított videósorozatot, amelyben gyakran szeret mesélni saját életéről, tapasztalatairól. Legutóbb felidézett egy történetet a legkínosabb randijáról, ezúttal pedig a múltbéli párkapcsolatairól beszélt a Max rendelünk című YouTube-műsorában. Mint kiderült, az énekesnő hisz a csillagjegyek jelentőségében, és ennek kapcsán azt is elmondta, milyen férfinak lenne esélye nála a korábbi hibáiból tanulva:

    Pont az vagyok, aki hisz a horoszkópokban, de a kapcsolatoknál mindig úgy voltam vele, hogy azért csak nem egy horoszkóp miatt fogom azt mondani, hogy nem. De azt kellett volna! Ha még egy levegőt meglátok! Nekem vagy egy másik föld kell, vagy víz, a tűz sem nekem való. De mindenkinek vannak rossz döntései…

    idézte Tóth Andit a Bors.

    Az énekesnő mellesleg a származásának is utánajárt, és a családfakutató DNS-tesztje érdekes eredményt mutatott.

    Anyukám azt mondta, hogy az ő részéről vannak oroszok a családban, ezért úgy gondoltam, hogy ha megcsinálom a DNS-tesztet, és kiadja, hogy van bennem orosz, akkor elhiszem. És így is lett, kimutatta az oroszt, románt, valamennyi magyart és 11%-ban a törököt. Bár azt hittem, hogy valami latina leszek, mondjuk, spanyol vagy legalább olasz, de nem, gíroszos vagyok. Az orosz részemtől semmi mást nem örököltem, csak a temperamentumomat és a vodkát.

  • Az énekesnő egyszer járt pszichológusnál, de rájött, hogy nem neki való.

    Falusi Mariann a Meglepetés magazin keddi címlapsztorijában mesélt arról, hogyan telnek a napjai, mióta zenésztársa, Lang Györgyi már nincs köztünk. Mint kiderült, az énekesnő nem érzi magát magányosnak, gyakran találkozik a barátaival, akikkel jókat szoktak beszélgetni, nosztalgiázni. Igyekszik jókedvű maradni, és mindenben próbálja a szépet meglátni, amely szemlélet a szüleire is jellemző volt. Az énekesnő elmondása szerint a szülei életigenlő és jó kedélyű emberek voltak, ezen tulajdonságaikat pedig tőlük örökölte.

    Sosem voltam depressziós, kiegyensúlyozott embernek tartom magam. Talán egyszer jártam pszichológusnál, de nála ülve rájöttem, hogy semmi keresnivalóm nincs ott, mert csak én tudom magamat kihúzni a mélypontról. Számomra a legjobb terápia az élő koncert, a távoli országok felfedezése, és újabban a csoda szép kertemnek örülök

    – jegyezte meg az előadó, aki a kertje gondozása mellett élvezi a nyarat, és mivel fiatal kora óta imádja a vízpartot, sokat tartózkodik a balatoni nyaralójában.

    Falusi Lang Györgyi elvesztéséről is mesélt, aki olyan volt neki, mintha a testvére lenne. Mostanra egyedül maradt, ugyanis más rokona nincs, de szerencsére nagy baráti társaság veszi körül, akikre mindig számíthat. Néhai barátnője lakásába gyakran visszajár, ahol szintén találkozni szokott barátokkal.

    Minden bútor ugyanúgy maradt, ahogy Györgyi itt hagyta. A Pa-dö-dő korábbi táncosaival és zenészeivel van egy zárt körű Messenger-csoportunk. Kiírom, amikor Györgyi lakásába megyek, és akinek kedve van, eljön egy jót dumcsizni. Most vasárnap is ott leszek, viszek majd házi rétest, meglocsolom a növényeket, kanasztapartit is szervezek, mert hosszú éveken át ez volt az egyik közös szenvedélyünk. Kulka Jancsival is hetente egyszer ott ebédelünk

    idézi a 24.hu Falusi Mariannt.

  • Alig hiszünk a szemünknek.

    Elképesztő átalakuláson ment át a Nagy Ő korábbi győztese, aki jelenleg fitneszmodellként arat sikereket versenyeken. – szúrta ki az nlc. Árpa Attila a TV2-s társkereső reality második évadának fináléjában úgy döntött, hogy Nyergesi Tímeával folytatja tovább az ismerkedést, de románcuk végül nem bizonyult hosszú életűnek. 

    Nyerges fizikuma igencsak átalakult az elmúlt időszakban, ami kemény munkájának köszönhető. Ilyen külsőt persze nem lehetne elérni, ha ne lenne mögötte az elmúlt két év fárasztó edzései. Legutóbb egy fitneszversenyen is elindult, amelyen a bírák is értékelték tökéletesen kigyúrt formáját, így elnyerte az aranyminősítést. A versenyfotókat ide kattintva tekintheti meg.