Levente, Irén
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Januárban még megnyerte az Australian Opent Serena Williams, áprilisban pedig bejelentette, hogy a szezon hátralévő részében már nem lesz ott a pályán, mert gyereket vár. Melbourne-ben 23. GS-tornagyőzelmét már várandósan érte el.

  serena1

  A Vanity Fair címlapján most ruha nélkül jelent meg, és egy igazi szerelmi történetet is megismerhettünk a lap cikkéből. A vőlegénye ugyanis a Reddit-társalapító Alexis Ohanian, akivel tavaly december vége óta jegyben járnak, és miután megszületik majd a gyerek ősszel, férjhez is megy hozzá.

  Ohanian egyébként azt sem tudta, pontosan, mi a tenisz, amíg egy római versenyen nem ismerte meg 2015 májusában jövendőbelijét.

  A gyerek nemét egyébként nem tudják, és nagy izgalommal várják, kisfiú lesz-e vagy lány.

 • A nemzeti konzultáció záróbuliján Orbán Viktor mondott egy (pontosabban több) erőset: Soros már a Jobbikot is befogta a hálójába.

  Tényleg? Megkérdeztük a Bálnából távozó volt köztársasági elnöktől, mit gondol erről, és meglepő módon, nem igazán osztotta a miniszterelnök véleményét. 

 • A BBC fogyasztóvédelmi műsora, a Watchdog vizsgálta be a Starbucks, a Caffe Nero és a Costa kávéit. A végeredményt hallva nyilván a levegőbe csapnak az ilyen láncok gyűlölői, és elmorzsolnak egy halk basszameget a divatos és menő arcok. 

  A jég ugyanis mindhárom láncnál ürülékből származó baktériumot tartalmazott.

  Mégpedig a következő arányban: 10-ből 7 mintával voltak gondok a Costában, 10-ből 3-ban a Caffe Neróban, és ugyanennyi volt a szennyezett minta aránya a Starbucksban. A baktériumszintről az illetékes állami szervezet szakértője azt mondta a műsornak, hogy elég aggasztó, ráadásul ezek emberi megbetegedést okozó baktériumok, amelyeknek a szintje nulla kellene legyen.

  A cégek elég jó fejek voltak, amennyiben nem kezdtek perrel fenyegetőzni, kételkedni a vizsgálatban és helyreigazításokat kérni, hanem vizsgálódni kezdtek, hogy ez hogy történhetett, és lépéseket ígértek, ugyanis a higiénia mindannyiuknak nagyon fontos. A Costa azonnal szigorította a jégkezelési szabályzatot, és új berendezéseket állított üzembe.

  A műsort ma este sugározza a BBC One.

  (Via Dailymail)

 • Miranda Kerr szupermodell 8,1 millió dollár (több mint 2,2 milliárd forint!) értékben adott át ékszereket az amerikai igazságügyi minisztériumnak, miután kiderült, hogy azokat lopott kormányzati pénzekből vásárolta dúsgazdag exe, Jho Low, aki egy időben Paris Hiltonnal is járt.

  A maláj pénzember 2014 körül járt a híres modellel (miután Kerr és Orlando Bloom elváltak), akinek szerelme jeléül gyémánt nyakékeket, fülbevalókat és egyéb ékszereket vásárolt. Ám mostanra kiderült, hogy Jho Low mindezt lopott közpénzből tette, a méregdrága ajándékok vásárlásával a Najib Razak miniszterelnök által 2009-ben létrehozott gazdaságfejlesztési alapból (1MDB) elsikkasztott pénzt mosták tisztára, írja az MTI.

  Az amerikai igazságügyi minisztérium szerint összesen 4,5 milliárd dollárt sikkasztottak el az 1MDB-ből az állami alap magas rangú vezetői és a bűntársak. Az ügybe ráadásul Leonardo DiCaprio is belekeveredett, aki 3,2 millió dollár értékben fogadott el műalkotásokat Kerr maláj exétől, ezek között ráadásul egy Picasso-festmény is van a Guardian szerint.

  Kerr hétfőn adta át az ékszereket az amerikai hatóságoknak, akikkel végig együttműködött, nem is vádolják semmivel.