Vendel
5 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A legviccesebb Marvel-filmnek tartják a kritikusok a Thor: Ragnarok című új Marvel-filmet, aminek az eddig kiadott előzetesei is szinte csak a poénokra építettek - egyértelműen meglovagolva a Galaxis őrzői sikerét. Jó, a Marvel eddig is könnyedebb képregényfilmekben utazott, mint a fogcsikorgatás világbajnoka, a DC, de állítólag ebben a filmben nincs is tán olyan jelenet, amiben ne lenne egy poén, kikacsintás vagy vicces beszólás. Ahogy ebben a frissen netre tolt jelenetben is:

  Hazai bemutató: november 1.

 • Marcelo Rebelo de Sousa portugál államfő csütörtökön Santa Comba településre ment, hogy megnézze az erdőtüzek utáni pusztítást. Zokogó idősekkel és leégett üzemekkel találkozott.

  Szerdán lemondott Constanca Urbano de Sousa portugál belügyminiszter, mivel tehetetlen volt a tűzvészekkel szemben, amiben az utóbbi négy hónapban több mint száz ember halt meg.

 • Ez az elegancia kora. Ez nem a vég, hanem a kezdet

  - mondta a 73 éves Carolyn Slade Harden, akit 2017 Ms Senior Americájának választottak a 38. nemzeti Ms Senior America szépségversenyen. 

  Van valami igazán szép az eseményben. Olyan idős nők vettek rajta részt, akik már mindent megéltek, amit csak lehetett: elváltak vagy veszítették el a férjüket, küzdöttek meg a rákkal és egyéb betegségekkel, illetve értelemszerűen megtapasztalták az öregség minden nehézséget. Mégis képesek pozitívak maradni, képesek élvezni az életet, képesek koronával a fejükön táncolni és énekelni a színpadon. Tényleg bebizonyítják, hogy az időskor nem valaminek a vége, hanem valami új kezdete.

  (Via)

 • Credit Danny Clinch 1  2017. november 11-én, 19:30-tól exkluzív vetítésen lesz látható a Pearl Jam zenekar Let’s Play Two című zenés dokumentumfilmje, eredeti nyelven, angol felirattal. A világszerte mozivászonra kerülő alkotás Közép-Európában csak nálunk, Szlovákiában és Ukrajnában lesz látható. A film a zenekar két teltházas koncertjének krónikája, amiket 2016 augusztusában adtak a chicagói Wrigley Field arénában, a Chicago Cubs baseballcsapatának legendás stadionjában. A két bulira összesen 80 000 jegyet értékesítettek, ami rekord, ennyi fizető néző nem volt még soha abban a stadionban.

  A két este alatt összesen 70 nótát játszottak, ezek közül a filmben 16 szólal meg, lesz az Alive, a Black, a Jeremy és a Better Man is. Eddie Vedder énekes egyébként a környéken született és lelkes Cubs-rajongó, így a Let's Play Two! nemcsak egy szimpla koncertfilm, hanem a 2016-ban 100 éves kihagyás után bajnokságot nyert Cubs és rajongói előtti főhajtás is. Van miért tisztelegni, a győzelmet a város utcáin ötmillió ember ünnepelte.  A filmet nem egy nagy forgalmazó hozta be Magyarországra, hanem a grunge műfaj legnagyobb hazai fanatikusa és szakértője, Pintér Miklós, aki megkereste a Pearl Jam menedzsmentjét, és tulajdonképpen letrágyalta a vetítést velük, összekapcsolta őket Buglya Zsófiával, az Uránia programigazgatójával, és az 1996-os budapesti koncert után, ha nem is élőben, de ismét egy Pearl Jam-koncertet láthatunk itthon. A filmet négy kontinens 26 országban vetítik egyébként, és 121 perces lesz.