Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • PAP 8117 (2)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    A tavalyi Dancing with the Stars-ban már sikerült bizonyítania Hunyadi Donatellának, de most egy újabb kihívásra vállalkozott, amikor elvállalta, hogy szerepeljen az RTL Fort Boyard – Az erőd című kalandjátékában. Ezúttal a Storynak mesélt döntése hátteréről a fiatal énekesnő.

    Még mindig vannak félreértések velem kapcsolatban. Az emberek többsége azt hiszi rólam, én egy folyton cukiskodó úrilány vagyok. De ez nem így van. A hétköznapokban sokkal belevalóbb vagyok, mint hinnék. Olyan lány, aki sokkal szívesebben van szabadidő nadrágban, mint nagyestélyiben

    A Franciaországban forgó műsorra gőzerővel készül Hunyadi fizikailag és mentálisan egyaránt. Heti négyszer edz, Kocsis Alexandrával, Kozma Dominikkal és Szalay Bencével lesz egy csapatban, ezért úgy véli, fel kell zárkózzon.

    Édesanyját és barátait is sikerült meglepnie, amikor elmondta, hogy mire vállalkozik. Ugyanakkor semmit sem bíz a véletlenre, hiszen alaposan meggondolja, milyen tévéműsorokat vállal el.

    Semmiképpen nem vállalnék szerepet olyan műsorban, ahol a realityelemek dominálnak. A kiszavazás, a taktikázás, a machinálás egyáltalán nem az én világom. Fontos szempont volt nekem, hogy ebben a műsorban a produktum számít, nem pedig egyéb dolgok.

  • A pénzügyi tudatosságról beszélt az üzletember.

    Balogh Levente a Cápák között befektetője az RTL Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol elmesélte, honnan ered az ő pénzügyi tudatossága, és példaképeit figyelve hogyan sajátította el a vállalkozói szemléletet. Véleménye szerint nem a pénz a fontos, hanem tanulmányozni kell a sikeres emberek életét. 

    Az üzletember rengeteg előadást is tart az országban, ahol azt tanítja, kétféle embertípus létezik: a vállalkozó és a menedzser típusú. Magát inkább az előbbi kategóriába sorolná be, ezt az anyai nagyapjától örökölte, akinek Mosonmagyaróváron volt húsgyára, és négy üzlete Budapesten. 

    Balogh őszintén beszélt arról, hogy a kommunizmusban felnőve más ingerek érték, mint a mai fiatalokat, de a sportolókba belenevelték a versenyszellemet. Fiatal korában ugyanis olimpiai bajnok szeretet volna lenni, de közben az iskoláit is elvégezte. Mentorának és példaképének vegyészmérnök édesapját tartja, aki úttörő szerepet játszott a magyar üdítőgyártásban, rajta keresztül tapasztalta meg a szakmát.

    Soha nem voltam pénzalapú befektető, soha nem pénz akartak keresni, hanem márkaépítésben gondolkodtam. Már15-16-17 éves koromban ahogy utazgattunk a sport által, Görögországban találkoztam a magánszférával.

    – mondta Balogh Levente, hozzátéve: Nem a golfozós-ferraris vállalkozókra kell itt gondolni, hanem a cégeiket és magukat tudatosan építő vállalkozókra. Az ő életüket tanulmányozva sok tudást szedett magára.

  • Ganxsta Zolee a Story magazinnak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy a sikeres zenei karrierje mellett, hogyan csöppent bele a filmek és sorozatok világába. Mint azt tudni lehet, a vadonatúj évaddal visszatérő Drága örökösökben is szerepet kapott a zenész, akit már a Keresztanyuban is láthattunk.

    Mindenki tudja, hogy híresen olyan ember vagyok, aki mindig félreteszi a pénzt... Ja, nem. Mindig úgy éltem, hogy hú, nincs pénzem, de tudom, mindjárt lesz egy buli, az majd kihúz a slamasztikából. Most nincs, de mindjárt lesz. Aztán jött a pandémia, és nem volt több buli. Mondtam Zoénak, »édes lányom, holnap miből veszünk parizert?«

    – magyarázta a rapper, akit ekkor keresett meg a Kereszt­anyu showrunnere, hogy felkérje Damil szerepére a sorozatban.

    Mint azt a zenész bevallotta, a megkeresés éppen jókor jött, mert ha nem lett volna a sorozatszerepe, akkor egzisztenciálisan komoly bajba kerül. Ráadásul rendkívül élvezte a munkát, egyedül a reggel hatos forgatásokat nem szívlelte, ugyanis „az a típus, aki délben vagy még inkább délután kettőkor kel ki az ágyból”.

    Mivel a magyar rapper szülei színészek voltak, adta volna magát, hogy ő is ezt a hivatást válassza, hiszen gyakorlatilag a színházakban nőtt fel.

    Apu és anyu mellett, azt a levegőt szívtam magamba. Mégsem vágytam soha arra, hogy színész legyek. Focista, jégkorongozó vagy rocksztár szerettem volna lenni. Azonban hamar kiderült számomra, hogy a sportolóknak sokat kell edzeni, és az az egyik olyan dolog, amitől nekem piros kiütéseim lesznek. Szóval egyértelművé vált, hogy a rocksztár a nekem való hivatás

    – vélekedett Ganxsta Zolee, aki ezzel együtt később a film és a színház világában is próbára tette magát. Hozzátette, a róla kialakult rosszfiús képre azért gyakran szeret rájátszani.

    Rá kell pakolni a külvilág előtt, mert tőlem ezt várják az emberek. Így egy kicsit rajzfilmfigurát csinálok magamból, és rájátszom a rossz­fiúságra. De azért senki se gondolja rólam, hogy egy tündérbogár vagyok, mert sajnos van egy erősen sötét oldalam is. Igyekszem, hogy ebből a lányom kapja a lehető legkevesebbet, és neki próbálok csak szeretetet adni. De azért ez sem mindig sikerül. Néha összeveszünk, de szerintem ezt természetes.

  • Végre az összes karakter bemutatkozik.

    20240323 shv l90 219
    Fotó: Nothfoto

    Tim Burton 80-as évekbeli klasszikusa, a Beetlejuice – Kísértethistória harminchat évvel ezelőtt ment a mozikban, de a rendező ennyi évvel a premiert követően, úgy döntött, folytatással lepi meg rajongóit. A mozikban szeptember 5-től látható horror-vígjátéknak már az első előzetesét is megtekinthetjük, amiben sok párbeszéd ugyan még nem hangzik el, mégis remekül megidézi elődje jellegzetes atmoszféráját.

    A Beetlejuice 2-ben visszatér Michael Keaton, Catherine O'Hara és Winona Ryder, de új nevekkel is bővül a stáblista, például Willem Dafoe, Justin Theroux, Monica Bellucci és Jenna Ortega személyében. Most pedig megkaphattuk a mozi hivatalos plakátjait is. Íme: