Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • VV Gieda korábban köszönni sem bírt, olyan zárkózott volt, a vallásos VV Valen pedig tiszta szívű játékot ígér.

    Vasárnap este újra kigyúlnak a fények a ValóVilág villájában: kezdetét veszi a 12. évad, és rögtön 8 játékos birtokba is veheti a luxusbörtönt.

    A már bemutatott szereplőkön túl most két új arcot is megismerhettünk: VV Valent, a 21 éves felszolgálót, valamint az olasz származású VV Giedát, aki főállású édesanyaként jelentkezett a műsorba. Míg a vallásos férfi arról beszélt, minden reggel és este imádkozni szokott, a 22 éves nő elárulta, régebben annyira nem volt közvetlen, hogy azt sem bírta elviselni, ha más hozzáért a buszon.

    „Pacsit nem bírtam adni, köszönni nem tudok az embereknek. Az, hogy puszit adjak, nekem az két évembe telt. Mikor észrevettem magamon, hogy fintorgok, és elhúzom magam, akkor jöttem rá, hogy ezen változtatnom kell” – magyarázta VV Gieda, akinek nem biztos, hogy egyszerű dolga lesz ezek alapján a villában, többedmagával összezárva.

    „Nagy elhatározásom, hogy tisztán vigyem végig ezt a játékot, ne taktikai lépésekkel, hanem tényleg szívből, és azt lássák a nézők, hogy emögött a gyerek mögött van valami” – mesélte VV Valen, hozzátéve: többek között az őt felnevelő nagymamájának is szeretne bizonyítani. Hogy ez mennyire fog sikerülni, a ma este kezdődő ValóVilág 12-ből kiderül!