Illés
17 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Az új támogatási rendszernek pont azok a magánszínházak lettek a vesztesei, ahol Alföldi Róbert előadásai a húzódarabok. Megszűnés és a kuncsorgás között választhatnak.

tovább...

Tárgyaltak az oktatási államtitkársággal. A módosított köznevelési törvény mégsem teszi tönkre 45 iskola, 59 óvoda és 10 ezer gyerek életét.

Először lehet vb-győztes magyar edzővel Hosszú Katinka. Petrov Árpáddal végigvettük, mi vár rájuk a következő napokban. Mészárlás, krémes, alkohol, mi szól az edzőteremben, és ki nyer ott. A színfalak mögé néztünk, itt a jövő naplója.

Videók

Ha a hétvégi hőségben kinézne egy strandra, például a Palatinusra, jobb ha felkészül. Hekk, sör, lángos, és a pénznek annyi egy nap alatt. De a csúszda ingyenes!

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Egy budai lakás mindig magas presztízzsel bírt, ha új lakásról van szó, akkor még inkább. Újbuda a metró és a villamos-fejlesztések és a sok új iroda, lakópark okán igen népszerű lett.

Sok új építésű lakás között találni olyat is, ami egyedülálló. Mi Óbudán bukkantunk egy ilyen hatlakásos házra, idilli környezetben.

Márpedig a Jó srácok három főhőse a korhatáros trailerben mást sem csinál, mint szexkellékekkel babrál, igaz, nem tudják, mire valók.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!