Belföld

Gyurcsány apja a sötét oldalt szolgálta

2007. szeptember 10., -

Szinte hihetetlen, de igaz, hogy a magyar miniszterelnök üzenetet küldött a Turulnak, pontosabban a Gyurcsány családos Photoshop-pályázat résztvevőinek és olvasóinak. És micsoda üzenetet!

A rafinált tömegkommunikátor vasárnap ismét PR-interjút adott a Vasárnapi Blikknek. Érdekes mellékszál, hogy a jól eleresztett Pápai Playboy vajon miért lopta el ehhez Orbán "Mussolini" Viktor legendás "Én is egy részeges alföldi inszeminátor vagyok" mintájú emberközeli zakóját. (Hasonlítsák össze a két alanti képet!)



De ez tényleg mellékszál ahhoz képest, hogy Gyurcsány titkos marketingokok miatt kijátszotta az apakártyát. Tudjuk, hogy Ferenctől korábban az sem volt idegen, hogy ha az európai értelemben vett bulvárszempontok úgy diktálják, nagy nyilvánosság előtt akár az anyján is lovagoljon. (No sajnos vagy szerencsére nem szó szerint.) Például itt, itt és itt, no meg itt. (A klasszikus idézet: "És mióta az anyám, az anyámnak ismerik a nevét Pápán és Gyurcsány Katusnak hívják, azóta neki is jobb jut, a kurva életbe! Nem tudta, hogy mi történt. Megjavult az egészségügyi rendszer, fiam? Mondom: egy lószart, mama. Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet. Ez botrány. Hát ehhez képest, társadalmi értelemben a vizitdíj semmi."

De amikor ez sem volt elég, Fletó Fletonovics azt is bevetette, hogy a felesége valójában egy titkos zsidó. Rettegnék a családtagja lenni, mondjuk az anyósa, elképzelem, amikor ebédnél egyszer csak rám szól a Feri, hogy "mama, téged szerdától övsömörös örményként fogunk tematizálni". Itt azért nem tartunk, most viszont azt bökte ki Ferenc a spontán - ez vicc volt - "újságírói kérdésre", hogy az ő apja bizony magyargárdás lenne, ha élne. És hogy szélsőjobbos volt a fater.

Mit akarhatott ezzel a Feri? Erre csakis a Turul olvasói tudják a választ: az egyetlen logikus magyarázat ugyanis az, hogy Gyurcsány így akarja cáfolni, hogy a kormányzást maninblackes, E.T.-s vagy mátrixos irányba akarná vinni, illetve, hogy ő lenne az új Neo-Jézus. Az üzenet világos: ki más lenne a Feri, mint a progresszív baloldal Luke Skywalkerje, fölötte-mögötte a baljós, gonosz apafigurával. Na erre varrjanak politológusgereznával és Beru néni fogaival díszített gombot!

Pixelművészet minden mennyiségben

Lazításnak pedig jöjjön egy pár olyan grafika, ami kimaradt a pályázat első köréből. Küldjenek amúgy tippeket, ha látnak egy újabb jó politikusfotót, megint szeretnénk jól szórakozni.

A végső eresztésből ez a nagy kedvencünk, ráadásul, hasonlóan olyan sok társához, ezt is csaj csinálta, amitől még szexibb.

Viola777 remeklése

Mec itt talán túlzásba vitte a fejcseréket.

Mec alkotása

"A kép témája az előrehaladott kínai orvostudomány" - írta levelében Csiri, az alkotó. Azt is írta, hogy Mrs Feri és Mr Klári, mi meg úgy bólogattunk mint egy belelkesült szakállamtitkár.

Csiri műve

Jöjjenek a többiek, hosszú, tömött sorban, viszlát a következő pályázaton!

Claus alkotása
BF grafikája
Ehhe ehhe műve
Gyurcsány Obi-wan nyomában, mondja Mongo, az alkotó
KaWaRu pixelművészete
N;
hirdetés
N;