Csipes Ferenc nem kommentálja viszonyát Kovács Katalinnal

2010.05.07. 16:45
A 45 éves edző nem erősítette meg, hogy a nála tizenegy évvel fiatalabb kajakossal lenne kapcsolata. Mindketten olimpiai bajnokok, Kovács 2008 végén választotta edzőjéül Csipest.

A Bors állította, a Blikk cáfolta, hogy az olimpiai bajnok Kovács Katalinnak olimpiai bajnok edzőjével, Csipes Ferenccel van kapcsolata.

Kovács tavalyelőtt ment férjhez, de úgy látszik, a kenus világbajnok Hoffmann Ervinnel elhidegült a kapcsolata, pedig több mint tíz évet jártak együtt.

„Igen, tudom, miért keres” – kezdte jókedvűen Csipes. „No comment” – válaszolta tömören az Indexnek. „Bárcsak igaz lenne, mást nem mondhatok.”

Csipes  Ferenc és Kovács Katalin (Fotó: Földi Imre)
Csipes Ferenc és Kovács Katalin (Fotó: Földi Imre)

„Ráckevén edzünk, a lányok nagyon lelkesek, szép az idő, minden adott ahhoz, hogy komoly szakmai munkát lehessen végezni” – tette hozzá.

Csipes és Kovács eddig mindenhol tagadták viszonyukat, de úgy értesültünk a sportágot és az őket ismerőktől, hogy érthetetlen, miért csak most lett hír szerelmük, hiszen már hónapokkal ezelőtt együtt mutatkoztak. Volt, aki úgy vélte, hogy Kovács házasságtöréséről szó sincs, mert már korábban elköltözött Hoffmanntól.

A többség viszont úgy gondolja, a magánélet magánügy, Kovács továbbra is szorgalmasan edz, és mindent megtesz azért, hogy meglévő huszonhét világbajnoki címe mellé még többet szerezzen idén, a poznani világbajnokságon. Jelenleg a német Birgit Fischerrel együtt csúcstartó.