Sport

Futball

Blogok

Sakkmester
Frissítve! - LIVE! - 21:00 - Speed Chess Championship 2024. júl. 25. – szept. 09. - Mai menü: Nakamura - Nepo, Carlsen, Firouzja és Niemann Párizsba tart!
    Megtörtént az amire csak kevesen számítottak - Megfeneklett a két amerikai sakk-nagymenő Párizsba tartó hajója - Caruana esetében Firouzja, míg So-val szemben Niemann a zátony neve - A kialakult helyzet még ennél is kacifántosabb - A Carlsen - Niemann affért követően a világelső kerüli a tábla melletti találkozót az amerikai sakk-fenegyerekkel - Asztanában kétszer is szembekerülhettek volna egymással, ám ezeken a fordulókon Nepoé lett az első tábla, a norvégn épp ekkor pihent - Ám az élet forgatókönyve egymással szembe ülteti őket a párizsi pódiumon amennyiben a a világelső ma legyőzi indiai riválisát Erigaisit - Egyáltalán le akarja-e győzni az indiait, vágyik-e a párizsi Niemann élményre? S ha győz elmegy-e Párizsba? Holnap játsszák a Nakamura - Nepo derbit, akkor sem fogunk unatkozni! Jó, szórakozást!  Erigaisi 12-10 arányban nyert Dudával szemben, Nakamura 14-8-ra győzte le Martinezt - Ma Carlsen - Le-vel, Nepo - Abdusattorovval néz farkasszemet - Jó, drukkolást! Jó, szórakozást!.
Tommy autosport
Most hétvégén lesz a 21. HunGarian Baja tereprally verseny
Augusztus 8-10-ig ismét elrajtol a HunGarian Baja Európa-és világkupa tereprallye verseny! A tavalyi jubileumi évforduló után, 21.