Vilma
-7 °C
4 °C

Üzekedő robotkutyák az első robotszexnaptárban

2005.01.04. 13:07
Ráérő holland tudósok megjelentették az első olyan szexnaptárat, melyben nem lengén öltözött humanoidok, hanem robotok szerepelnek. A Playbot-naptárban a fedetlen testfelületeiket mutogató szerkezeteken kívül szakmai konferenciákról is találhatók hasznos információk.

#alt#
Üzekedő robotkutyák
A robotszexnaptár ötlete Tijn van der Zant holland filozófustól és mesterségesintelligencia-kutatótól származik, aki szakmai önéletrajzában a naptár készítése mellett azt is siet megemlíteni, hogy az iq-ja 140 felett van, és hatéves kora óta érdeklődik a tudomány és technika iránt.

A Playbot-naptár pusztán annyiban tér el a maradi Playboy-verziótól, hogy meztelen emberek helyett robotok szerepelnek benne, kihívó pozícióban, fedetlen testtájakkal. A címlapon ráadásul egyenesen Aibo robotkutyák üzekednek. A készítők biztosítanak afelől, hogy egyetlen robot sem sérült meg fotózás közben.

Tudósoknak

A pdf formátumban letölthető naptár minden hónapra kinál egy-egy olajos testű modellt, bár avatatlan szemeknek nem mindig egyértelmű, egy-egy képen pontosan melyik alkatrész számíthat vonzónak egy másik robot számára. Kedvencünk mindenesetre a nyomtatott áramkörös gruppenjelenet a márciusi oldalon.

#alt#
Miss Június

Mivel a naptárt tudósok készítették tudósoknak, több mint harminc robotikai konferencia, esemény is be van jelölve benne. A naptár következő számaiba bárki küldhet képet a robotjáról, illetve információkat az általa szervezett konferenciáról vagy eseményről.

A készítők szerint így a jövő évi kiadványban több konferenciadátum fog szerepelni, és bekerülhetnek mesterséges intelligenciával vagy gépi tanulással kapcsolatos események is, amennyiben azoknak van köze a robotikához. A szabadon terjesztehető, ingyenes naptár készítőinek Paypal útján küldhet pénzt, aki akar.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.