A Bádog Gundelben nem zsugorodnak az adagok, és továbbra sincs borravaló.
11 találat az Indexről, és 9 a környékéről.
2021. október 23., 10:01
Videoriport a Bocuse d'Or magyar döntőjéről
Az volt a cél, hogy megmutassuk: ezt a versenyt meg lehet nyerni egy egyszerű bajai halászlével – mondja a bajnok.
2021. szeptember 26., 17:52
Lyon, az „örök város” – hazatérés
Harmath Csaba hazatért Lyonba, és elmeséli, miért ebben a francia városban rendezik a Bocuse d’Or döntőjét.
2021. június 26., 12:10
Fülledt, lusta éjszaka zsibongó titkai, avagy ilyen a levantei konyha
Ételkultúra, ami egyben életforma is. Vajda Pierre levantei gasztro-szótára.
Nem mindennapi látvány, de ennek is eljött az ideje.
2018. augusztus 13., 12:26
Gofriba oltott tócsni lett az év balatoni strandétele
A Balaton déli partján találtuk meg az év legjobb strandételét, és a tó legjobb strandbüféjét is.
2013. június 2., 13:03
Másnaposság kézműves módszerekkel
Gulyásfagylalt, kacsagyros és baracklekvárban főtt marhapofa. Megannyi igazán jó kifogás arra, hogy berúgjunk a Gourmet fesztiválon.
2011. június 6., 13:55
Magyar főzőcsatorna indulna Skandináviában?
Magyar vállalkozók akarják meghódítani a skandináv kábeltévét. Honlapjuk már van.
2010. január 21., 19:50
Túl nagy fánkba verték a fejszéjüket
A Costes, Gerendai Károly Sziget-szervező étterme lett a legjobb 2009-ben a Dining Guide választásán.
A rohasztott cápahús majdnem kifogott rajtunk, de a kemény legények felnyalják az ammóniát is.
2008. augusztus 10., 11:40
Belsőséges hangulat Pekingben
Gazdag arcszőrzetű tudósítónk szószos belsőséget fogyaszt. A pekingiek továbbra is rettentő kedvesek, megosztják vele ételüket, sajnos gasztronómiai tudásuk fennakad a nyelvi akadályon. A jó ebédhez Beijing John Frusciantéja vonít.