Keresés

54 találat az Indexről, és a környékéről.

2018. augusztus 14., 10:33

Anger Zsolt: ez már bakancslistás szajré Anger Zsolt: ez már bakancslistás szajré

A színész most A tanár 2. évadát forgatja, de arról is kérdeztük a Szigeten grillezés közben, mit szólt, hogy Amerikában is bemutatják másik sorozatát, az Aranyéletet.

2018. május 24., 19:34

Hogyan okozhat rákot a grillezés?

A grillfüst anyagai a bőrön át felszívódva még károsabbak lehetnek, mint belélegezve. A páclében érlelt ételek grillezése sem tanácsos.

2013. május 29., 17:31

Három nyerő grillköret Három nyerő grillköret

A legegyszerűbb grillezett húst is feldobhatjuk néhány jó körettel. Variációk újkrumplira, zsenge répára és kaliforniai paprikára.

2013. április 26., 17:19

Ezek a kerti buli alapjai Ezek a kerti buli alapjai

Tudja, hogy a jégkockamennyiség kiszámítására egyenlet is van? És hogy szúnyogirtástól lesz szuper házigazda?

2012. augusztus 23., 08:43

Grillszezon! Zöldség és gyümölcs a rácson végzi Grillszezon! Zöldség és gyümölcs a rácson végzi

Reszkessen saláta, paprika, barack és dinnye, mert mind a parázs fölé kerülnek! És hogy mit kezdünk velük ezután? Élvezzük a zöldségek és gyümölcsök füstös aromáját: salátában, fagylalthoz, tortillában, köretnek...Grillezzetek hétvégén, míg jó az idő!

2011. július 16., 16:08

A grillezés aranyszabályai

Nincs nyár grillezés nélkül. Mielőtt áthívnád a barátaidat vagy a kollegákkal lazulnál, olvasd el a tanácsainkat, hogy az élmény az ízek, illatok miatt legyen feledhetetlen. Az olaj ne csöpögjön a parázsra, a láng ne lobogjon, és keverd te a pácot!

2009. augusztus 8., 16:58

Holnap padlizsánt a steak mellé!

A padlizsánban az a csodálatos, hogy szinte bármilyen fűszerrel fel lehet dobni. Nem véletlenül szeretik annyira a vegetáriánusok! Sütheted sütőben is, de a legjobb akkor lesz, ha faszénen sül, mert kap egy kellemes füstös ízt.