Keresés

30 találat az Indexről, és a környékéről.

2021. október 1., 09:36

Autóbalesetem volt, most mit tegyek? Autóbalesetem volt, most mit tegyek?

Senki nem úgy indul el otthonról, hogy tudja, baleset fogja érni. Mégis fontos tisztában lenni azzal, hogyan kell egy ilyen helyzetben reagálni. Cikkünkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat arról, mi ilyenkor a teendő!
Bedobják a törülközőt a legfontosabb roma érdekvédők

Bedobják a törülközőt a legfontosabb roma érdekvédők

2016.09.20. 09:26 Módosítva: 2016-09-20 14:26:56
Szinte teljesen kiürül a hazai kisebbségi jogvédelmi színtér, sorra zárnak be az elmúlt évtizedek legelkötelezettebb független roma szervezetei. Nem a velük nyíltan ellenséges kormány tette őket tönkre, de az események nem függetlenek a kormánytól.

2016. május 11., 08:09

Csak haverkodni akartam vele Csak haverkodni akartam vele

Egy hivatalos pozícióban lévő férfi tolakodó lelkesedéssel közelített egy kiskorú magyar élsportolóhoz annak edzője szerint egy tavalyi nemzetközi versenyen. A fiatal sportolók jogvédelmének ügyére a sportvezetők szerint ritkán jut idő, de legalább az edzésből már kikopott a fizikai bántalmazás.

2013. december 10., 18:25

Irtanám őket, egytől egyig mindet

Kit szabad féltéglával dobálni, a rendőrség kinek a pártját foghatja? Lehet büntetlenül horogkeresztet pisilni? Megoldás a közmunka vagy populista szólam? Cigányok, szkinhedek és politikusok megmondják.

2013. január 16., 11:09

A TASZ nem grundháborúzik Tomcattal

A befolyásos jogvédő szervezet új vezetője Tóth Gábor Attila többet kezdeményezne, és nyitna a tüntető diákok felé. Az AB szerinte a decemberi döntéssel egy korábban tabunak vélt határvonalhoz ért.